DOLAR32.3712
EURO34.9785
ALTIN2325.5
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Belediye’ye yerel yönetim ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye’ye yerel yönetim ödülü
Abone ol
Osmaniye Belediyesi’ne, sıfır atık projesi kapsamında ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan takdim etti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi’ne, sıfır atık projesi kapsamında ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan takdim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından “Uluslararası 3. Sıfır Atık Zirvesi ve Ödül Töreni” Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

“SIFIR ATIK PROJESİ HALKIN TEVECCÜHÜ İLE GÖNÜLDEN GÖNÜLE BÜYÜDÜ”

Sıfır atık ve ödül töreninde katılımcılara hitap eden Emine Erdoğan: “Doğaya bırakılan atıkların bedelini sularımıza, toprağımıza ve havaya karışan kimyasallar ve plastik parçacıkları olarak ödüyoruz.

Dahası bu kalıntılar sofralarımıza kadar ulaşıyor, soluduğumuz havayı kirletiyor. Son bir asırdır ürettiğimiz sadece plastik atık miktarı dünyamızdaki su ve karasal canlı ağırlığının neredeyse iki katına tekabül ediyor.

Bu listeyi uzatmak mümkün. Artık sorunları konuşmaktan öteye geçmeli ve çözümün bizzat parçası olmalıyız. Belki de bunu yapabilecek son nesil biziz.” İfadelerini kullandı.

Emine Erdoğan, 5. yılını tamamlayan Sıfır Atık Projesi’nin bugünkü başarısına ulaşmasındaki katkılarından dolayı başta projenin yürütücüsü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ve emeği geçen diğer bakanlıklara, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

BAŞKAN KADİR KARA, ‘BU ÖDÜL OSMANİYE’NİN’

“Sıfır Atık Yönetim Sistemi Kurulumu” ödülünü Sayın Emine Erdoğan’dan alan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Beş yıl önce Sayın Emine Erdoğan hanımefendi öncülüğünde Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından başlatılan sıfır atık projesi kapsamında Belediyemiz iki yıl üst üste Sıfır Atık Yerel Yönetim Ödülüne layık görüldü.

Hayata geçirdiğimiz tüm projeler elbette ki hemşerilerimizin destek ve katkılarıyla başarıya ulaşıyor. Sıfır Atık çerçevesinde proje üretmeye ve uygulamaya devam ediyoruz.

Tüm hemşerilerimiz adına büyük bir gururla Sayın Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşleri Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin elinden aldığımız bu ödül Osmaniye’nin.” İfadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKÜ’de “Bağımlılıkla mücadele” eğitimi tamamlandıÖnceki Haber

OKÜ’de “Bağımlılıkla mücadele” eğitimi t...

İyi Parti İlçe Başkanı Karataş’lının Silah Dükkanını SoydularSonraki Haber

İyi Parti İlçe Başkanı Karataş’lının Sil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar