DOLAR32.3332
EURO34.8585
ALTIN2391.3
BIST10272.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başkan Kara Mahalle iftarında vatandaşlarla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kara Mahalle iftarında vatandaşlarla buluştu
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Rahime Hatun Mahallesinde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla buluştu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Rahime Hatun Mahallesinde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla buluştu.

İftar programına katılan Belediye Başkanı Kadir Kara, depremzede vatandaşların Ramazan ayını kutlayıp selamlayarak alana girdi.

İftar programında konuşan Başkan Kara;  “Ben bugün sizinle kucaklaşmaya geldim. Başımıza gelen bu felaketten kurtulmak için hep birlikte dua etmek için geldim.

Yüce Mevla’m bir daha bu millete böyle bir felaket yaşatmasın. Allah’ım hiçbir acı göstermesin. Mevla’m sizleri korusun ve esirgesin.”dedi.

Depremde  en fazla hasarın meydana geldiği Rahime Hatun Mahallesinde ilk iftar programı gerçekleşirken, depremin ilk dakikalarından itibaren alanda olduğunu söyleyen Belediye başkanı Kadir Kara;  “Depremin hemen ardından dışarı çıktığım da bir apartmanın yanından geçerken bir kadını gördüm, yaralıydı ve enkaz altından zorluklarla bazı vatandaşlarımızın da yardımıyla çıkarttık.

Saat 4.30 ile 8.30 arasında biz Yadigâr Fırınının olduğu bölgede insanları kurtarmaya çalışıyorduk. Ben bizzat enkazların içerisindeydim.”ifadelerini kullandı.

Belediye tarafından hazırlanan Mahalle iftarına depremzede vatandaşlarla  birlikte; Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Rahime Hatun Mahallesi Muhtarı İsa Kama, iftar programının Mahallesinde düzenlenmesinden dolayı Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkür ederek; “Rahime Hatun mahallesi sakinleri sanmayın ki yıkıldık.

Tekrar ayağa, Kadir Başkanımızda elimizden tutarak kalkacağız. Mahallemiz inşallah başkanımızın da desteğiyle daha da güzel olacak.”dedi.

İftar programının ardından, sahne Tır’ndaki dev ekrandan, Yeşilçam’ın sevilen filmlerinden olan “Tosun Paşa” filmi izlendi. (Haber: Nuran Büyükbörklü)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma ekipleri sokaktaki canlara besleme dağıttıÖnceki Haber

Jandarma ekipleri sokaktaki canlara besl...

Beslenme Yetersizliği Nedir?Sonraki Haber

Beslenme Yetersizliği Nedir?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar