DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8
BIST9708.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başkan Kadir Kara: "Osmaniye İçin Bir Dakika Dahi Durmayacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Kara: "Osmaniye İçin Bir Dakika Dahi Durmayacağız"
Abone ol
Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye’yi geleceğe taşıyacak ‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ sloganıyla düzenlediği dev projelerinin tanıtım toplantılarına devam ediyor.
Osmaniye haberleri

Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye’yi geleceğe taşıyacak ‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ sloganıyla düzenlediği dev projelerinin tanıtım toplantılarına devam ediyor.

Osmaniye Belediyesi tarafından yapımı devam eden yağmur suyu alt yapı işlemlerinin ardından kısa süre içerisinde hayata geçecek olan şehrin tamamını kapsayan içme suyu ve kanalizasyon alt yapısıyla birlikte sosyal yaşam alanları projelerinin tanıtıldığı toplantıda Başkan Kadir Kara, toplu taşıma sektöründe hizmet veren dolmuş, servis ve taksi şoför esnafları ile bir araya geldi.

Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Kara, tüm yatırımları planlı bir şekilde yürüterek birlikte yöneteceğimiz bu süreci yine birlikte tamamlayacağız.

Osmaniye’yi birlikte büyütmeye kararlıyız ve bu kararımızdan vazgeçmeyeceğiz diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Değerli hemşerilerim, Osmaniye’nin büyümesi için bu yatırımların yapılması şehrimiz geleceği için elzemdir.

Karşılaşacağınız ve karşılaştığınız tüm sorunları sık sık toplanarak birlikte çözeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin de talimatları doğrultusunda Osmaniyemiz için bir dakika dahi durmayacağız. Kazandırmaya ve üretmeye devam edeceğiz.



Osmaniyemize kazandırdığımız bu dev yatırımları oturduğunuz yerde hiç kimse kimseye vermez. Yani Osmaniye’nin şu hizmete ihtiyacı var demezler. Hamd olsun uğraştık, çabaladık, gayret gösterdik, bakanlıklarımızın, finans kuruluşlarının kapılarını aşındırdık ve şehrimize kazandırdık.



Önümüzdeki süreci inşallah hemşerilerimizin de katkısıyla hep birlikte tamamlayacak, büyüyen ve gelişen Osmaniyemizi geleceğe taşıyacağız. Ayrıca şehrimizde başlattığımız parkomat uygulamasında ve her konuda bizden desteklerini esirgemeyen İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Selçuk Okumuş ve kendisinin nezdinde tüm emniyet teşkilatımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, İl Trafik Şube Müdürü Atilla Yeşiltaş, belediye meclis üyeleri, şehrimizin huzur ve güvenliği için mücadele eden polislerimiz, şehrimizde faaliyet gösteren meslek odalarının başkan ve yöneticileri, dolmuş, servis ve taksi şoförleri katıldı. Toplantıda belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobilden 240 gram eroin ele geçirildi, 2 kişi tutuklandıÖnceki Haber

Otomobilden 240 gram eroin ele geçirildi...

12.6 hapis cezasıyla aranıyordu yakalandıSonraki Haber

12.6 hapis cezasıyla aranıyordu yakaland...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar