DOLAR32.5337
EURO34.8305
ALTIN2429.9
BIST9722.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başkan Kadir Kara, Mhp’nin Tüm Kademeleriyle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Kara, Mhp’nin Tüm Kademeleriyle Bir Araya Geldi
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ proje tanıtım toplantı serisinin altıncısında MHP Osmaniye teşkilatlarıyla bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ proje tanıtım toplantı serisinin altıncısında MHP Osmaniye teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk ülkücü şehit Ruhi Kılıçkıran anısına sinevizyon gösterisi yapıldı. Program ülkücü şehitler ve tüm şehitlerimizin ruhuna aşr-ı şerif okunarak devam etti.

Selamlama konuşması yapmak üzere kürsüye çıkan MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur; “Öncelikle belediye başkanımıza Osmaniye için hayata geçireceği büyük projeleri için teşekkür ediyorum. Bu projeler başladığında fitne fesatlara nasıl hizmet edilir hep birlikte göstereceğiz. Kapı kapı dolaşarak ‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ projelerini hemşerilerimize anlatacağız.” İfadelerini kullandı.

Toplantıda bir konuşma yapan MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Ali Fuat Kardaş; “Osmaniye’de hayata geçirilmek üzere hazırlanmış projelerin hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Osmaniye’nin çehresi kısa zaman sonra çok değişecek diyen MHP İl Başkanı Yusuf Çomu ise; “Mega projeleri üretken belediyecilikle Osmaniye’ye birlikte kazandırıyoruz. Sayın belediye başkanımıza sunumlarından dolayı teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.  

BAŞKAN KADİR KARA, ‘OSMANİYE DURMADAN BÜYÜYECEK, GELİŞECEK. ÇÜNKÜ KARARLIYIZ’

Sayın Devlet Bahçeli sayesinde bütün kapılar bizlere sonuna kadar açık diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Sayın genel başkanımızın deyimiyle Osmaniye büyüyecekse şehrimizin altına ve üstüne yapacağımız bu yatırımların yapılması şart. Ben bildiğiniz üzere çocukların karşısında bile eğilen muhlis bir insanım. Ama Osmaniye’nin menfaati olan durumlarda asla taviz vermem. Şehrimizi için yerimizde durmuyor, dinlenmiyor, yatmıyoruz. İki buçuk yıldır tüm hazırlıklarımızı yaptık. 2023’e tüm gücümüzle hazırız.



Allah’ın izniyle 2023’e kadar Osmaniye bambaşka bir şehir olacak. Çok yakın zamanda dev alt yapı projelerimizi hayata geçirip hemşerilerimizin kullanımına sunduğumuzda yaşam koşullarının ve refah seviyesinin yükselerek geleceğe emin adımlar attığımızı hep birlikte göreceğiz. Osmaniye büyüyecek, gelişecek. Bunu hep birlikte başaracağız. Çünkü Osmaniye büyümeye kararlı. Değerli dava arkadaşlarım sizlere hitap etmekten çok mutlu olduğumu ve heyecanlı olduğumu ifade etmek istiyorum. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla düzenlediğimiz toplantımızda kendilerinin selamlarını sizlere iletiyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.” Dedi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara başkanlığında gerçekleşen ‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ proje tanıtım toplantısına MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, MHP MYK Üyesi Ali Fuat Kardaş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur, KAÇEP İl Başkanı Binay Efendioğlu, Ülkü Ocakları il Başkanı Burak Bulut, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Türkmen Belediye Başkanı Veli Fidan, Atalan Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım, MHP İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, TÜRKAV Başkanı Çağrı Hörmet, Kamu-Sen Şube Başkanı Fatih Üstüner, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı İsmail Kılınç, MHP İlçe Başkanları ve yönetimi, MHP Belde Başkanları ve yönetimi, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.   


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
30 Aralık 2021 Osmaniye'de Vefat EdenlerÖnceki Haber

30 Aralık 2021 Osmaniye'de Vefat Edenler

Otobüsteki yolcunun valizinden uyuşturucu çıktıSonraki Haber

Otobüsteki yolcunun valizinden uyuşturuc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar