DOLAR38.6147
EURO43.7802
ALTIN4215.6
BIST9.168
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Çenet Sözünü Tuttu: Aysima Hayaline Kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çenet Sözünü Tuttu: Aysima Hayaline Kavuştu
Abone ol
Osmaniye’de kaş ve saçları dökülen 8 yaşındaki Aysima, kalıcı makyaj ve protez saç uygulamalarıyla hayaline kavuştu. Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in desteğiyle yüzü güldü.

Aysima İlengiz, Osmaniye’de saç, kaş ve kirpiklerini kaybederek zor bir süreç yaşayan 8 yaşındaki bir çocuktu. Ancak artık yüzü gülüyor. Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in sözü ve kentteki bir güzellik merkezinin desteğiyle Aysima önce kalıcı makyaj yöntemiyle kaşlarına, ardından da protez saç sayesinde hayal ettiği saçlarına kavuştu.

Başkan Aysima’ya Umut Oldu

Başkan Çenet, mahalle ziyaretleri sırasında tanıştığı Aysima'nın tedavi sürecine destek olacağını açıklamış ve bu sözünü hızla yerine getirmişti. İlk adım olarak kalıcı makyajla kaşları yapılan minik Aysima, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde büyük mutluluk yaşadı. Ancak en büyük isteği saçlarına da kavuşmaktı.

Hayali Gerçek Saçtan Protezle Gerçek Oldu

Güzellik merkezi sahibi Zeynep Demir’in gönüllü desteği ve sponsor firmanın katkısıyla Aysima için gerçek çocuk saçından yapılan özel bir protez saç hazırlandı.

Uygulama sonrası konuşan Zeynep Demir, “Onun mutluluğu her şeye bedel,” diyerek duygularını paylaştı.

Annesi: “Evden çıkmak istemiyordu”

Aysima’nın annesi Meryem İlengiz, kızının 2 yaşından beri saç ve kaş dökülmesi problemi yaşadığını, bu nedenle sosyal hayattan uzaklaştığını belirtti.

Anne İlengiz “Okulda zor zamanlar geçirdi, içine kapandı.

Bu uygulamalarla yeniden hayata bağlandı,” dedi.

Kalıcı Tedavi Süreci Başladı

Aysima’nın kalıcı tedavisi için de çalışmaların sürdüğünü belirten Osmaniye Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi’nden Bekir Çakır,  “İnşallah kısa sürede kendi saç ve kaşlarına da kavuşur,” dedi.

Minik Aysima İlengiz, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: “Belediye Başkanı İbrahim Çenet’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Hayalim gerçek oldu.”

news
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKÜ Genç-İz’den Köy Okullarına Oyuncakla Eğitim ŞenliğiÖnceki Haber

OKÜ Genç-İz’den Köy Okullarına Oyuncakla...

Osmaniye Lezzet Festivali’ne Geri Sayım Başladı: Yöresel Tatlar Şöleni BaşlıyorSonraki Haber

Osmaniye Lezzet Festivali’ne Geri Sayım...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar