DOLAR32.4261
EURO34.764
ALTIN2429.6
BIST10082.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başkan Çenet Mazbatasını Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çenet Mazbatasını Aldı
Abone ol
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Osmaniye Belediye Başkanı seçilen İbrahim Çenet, düzenlenen devir-teslim töreni ile görevi Kadir Kara'dan devraldı.
Osmaniye haberleri

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Osmaniye Belediye Başkanı seçilen İbrahim Çenet, düzenlenen devir-teslim töreni ile görevi Kadir Kara'dan devraldı.

Seçim Kurulundan mazbatasını alan Çenet, MHP İl Yöneticileri ve Osmaniye Belediyesi personeli tarafından Osmaniye Belediye Binası önünde karşılandı.

Kurban kesilmesi ve duanın ardından makamda gerçekleşen törende Kadir Kara, 3 dönemdir sürdürdüğü belediye başkanlığı görevini Çenet'e devretti.

Görevden ayrılırken duyduğu memnuniyeti dile getiren Kara, Çenet'e başarılar diledi.

Çenet: "Cumhur İttifakı'nın Başkentini Layık Olduğu Yere Getireceğiz"

Törende konuşan Başkan Çenet, seçim sürecinde Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP'ye teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da desteklerinden dolayı minnettarlığını sunan Çenet, "Dinamik ekibimiz sayesinde başarıya ulaştık" dedi.

Seçim sürecinde vatandaşların beklentilerini dinlediklerini ve çözüm üretmek için hazır olduklarını vurgulayan Çenet, "Cumhur İttifakı'nın başkenti Osmaniye'mizi layık olduğu yere getirmek için canla başla çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Mesai Kavramı Gözetmeden Görev Yapacağız"

Mesai mefhumu gözetmeden çalışacaklarını belirten Çenet, "Seçimi kazandığımız gece de söylemiştim, 'biz yarış bittikten sonra da koşan atlarız'.

Bu şehir uyanık olduğu sürece biz de uyanık olacağız. Osmaniye'mizin refahı ve yaşamına değer katacak çalışmalara ihtiyacımız var.

Osmaniye'li hemşehrilerimiz bir saniye bile beklemeye tahammül edemez. Bunu biz de biliyoruz. Performansımızı artırarak ve gücümüzü verimli bir şekilde kullanarak vaktimizi boşa harcamadan çalışmaya ve yorgun düşmüş, hükümetten hizmet bekleyen insanlarımızın her ihtiyacını karşılamaya hazırız" dedi.

"Görevimi En Ufak Zafer Sarhoşluğuna Kapılmadan Yapacağım"

Geçici bir görevde olduğunu ve eninde sonunda görevi devredeceğini bildiğini belirten Çenet, "En ufak bir zafer sarhoşluğuna kapılmadan, işimin başında,

milletimizin hizmetinde, büyüklerimizin duasını alarak bu yol arkadaşlığı Allah bize bundan sonra da nasip etsin.

Bizi enaniyetten ve kibirden Allah korusun. İnsanımızın her zaman yanında olmayı ve hizmetinde olmayı bizlere nasip etsin" diye konuştu.

Törenin ardından Başkan Çenet, makamında tebrikleri kabul etmeye başladı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, St. Simon Manastırı’nda incelemelerde bulunduÖnceki Haber

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, St. Simon...

Hatay’da kamyon ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldüSonraki Haber

Hatay’da kamyon ile motosikletin çarpışt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar