DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başarılı öğrencilerden Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başarılı öğrencilerden Milli Eğitim Müdürüne ziyaret
Abone ol
Osmaniye Merkez Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri   İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Merkez Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri   İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında  İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'a; okul havacılık kulübünün gerçekleştirmiş olduğu model roket çalışmaları hakkında da bilgi verilirken, 2021 Yılı Tübitak-Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Lise Öğrencileri Enerji Verimliliği Proje Yarışması ön elemesi sonucunda mülakata davet edilerek öğrenciler arasında yapılan nihai değerlendirme sonucunda "Led Lambaların Kullanım Ömürlerinin Ve Enerji Tasarruflarının Arttırılması, Bozulan Led Lambaların Ekonomiye Kazandırılması Projesi" ile Türkiye 2.si olan Bilge Kağan Savrandalı ve Kemal Umuş ile birlikte Okul Müdürü Ali Asil'de ziyarette yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak;"Teknolojiyle iç içe yaşadığımız şu süreçte çağın gerekliliklerine uygun aksiyon almalıyız. Her öğrencimizin bilime meraklı,çağdaş uygarlık seviyesine ayak uydurabilen, üretime dayalı fikirler üretmesi noktasında destekliyor ve bu noktada var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen 2021 Yılı TÜBİTAK çalışmalarında Türkiye 2.'liği derecesiyle göğsümüzü kabartan Şehit Mehmet Karacatilki Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerimiz de örneğidir. Öğrencilerimizin başarıları bizlere güç veriyor.

Bütün öğrencilerimize bu noktada sonsuz güvenimiz vardır.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. "dedi.

Projenin amacı konutlarda ve işyerlerinde kullanılan led lambaların ömrünün 2 ile 3 yıl arasında çıkarmakla birlikte geri dönüşüm yoluyla ekonomiye katkı sunmak olduğu belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dizlerinizdeki o dayanılmaz ağrının nedeni menisküs yırtığı olabilir!Önceki Haber

Dizlerinizdeki o dayanılmaz ağrının nede...

Osmaniye’de Meral Akşener sevgisine yağmur da engel olamadıSonraki Haber

Osmaniye’de Meral Akşener sevgisine yağm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar