DOLAR32.3885
EURO34.8277
ALTIN2396.7
BIST10208.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Bakan Yanık, Osmaniye’de Basın Mensuplarından sorunları dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yanık, Osmaniye’de Basın Mensuplarından sorunları dinledi
Abone ol
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve Ak Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, basın mensupları ile bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve Ak Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, basın mensupları ile bir araya geldi.

Osmaniye’de bir kafeteryada, düzenlenen basın toplantısı düzenleyen Bakan Yanık, önce basın mensupları ile tek tek tanıştı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesi doğumlu olduğunu belirterek sözlerine başlayan Bakan Derya Yanık, özgeçmişi ve siyasi yaşamı ile ilgili bilgi verdi.

Ardından basın mensuplarını  birer birer dinleyerek, dile getirdikleri sorunları kaydetti.

Osmaniye’nin sahipsizliğinden sözeden Osmaniye’deki basın mensupları, 6 Şubat depremi sonrasında ilgisiz ve sahipsiz kaldıklarını dile getirdiler.

Deprem sonrasında sıkıntıları olup olmadığını, işyerleri yıkılan ve eşyaları en kaz altında kalan gazetecilerle kentin Valisi ve Belediye Başkanı dahil duyarsız kalındığı ve aradan geçen bunca süre içerisinde kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bile bulunulmadığını dile getiren basın mensupları, yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.

Gazetecilerin; halkın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olduğunu vurgulayan basın mensupları, büroları enkaz altında kalan, fotoğraf makinaları ve bilgisayarlarını kaybeden basın mensupları için ortak kullanılabilecek konteyner beklentisi içerisinde olduklarını söylediler.

Kentteki tüm yerel radyolarını deprem nedeniyle yayınlarını durdurduğunu, sıkıntılarının İletişim Başkanlığı veya RTÜK tarafından ve kentin yöneticileri tarafından sorulmamış olmasından da dertli olduklarını dile getirdiler.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve Osmaniye milletvekili Adayı Derya Yanık, toplantıya katılan tüm gazetecileri dinleyerek, dile getirdikleri sorunların çözülebilmesi için ilgili yerlerle görüşeceğini söyledi.

Bakan Yanık, sıkıntıları birlikte aşabilmek için elbirliği ile mücadele edilmesinin altını çizerek, Osmaniye’nin gelişip kalkınması, yaşanabilir bir kent, büyük şehir olarak yeniden ayağa kalkması için çaba gösterdiklerini söyledi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vatandaş para kuyruğunda, ATM’lerde para yok!..Önceki Haber

Vatandaş para kuyruğunda, ATM’lerde para...

Asayişe takılan 79 kişiden 7’sı tutuklandıSonraki Haber

Asayişe takılan 79 kişiden 7’sı tutuklan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar