DOLAR32.4112
EURO34.7635
ALTIN2382.6
BIST10062.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Bakan Muharrem Kasapoğlu Muhtarların ihtiyaç taleplerini dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Muharrem Kasapoğlu Muhtarların ihtiyaç taleplerini dinledi
Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu, Osmaniye’de gerçekleştirdiği toplantıda Muhtarların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Osmaniye haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu, Osmaniye’de gerçekleştirdiği toplantıda Muhtarların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali  Dr. Erdinç Yılmaz, Koordinatör Valililer Niğde Valisi Mustafa Koç ve Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Osmaniye Milletvekilleri  Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek ihtiyaç ve talepleri dinledi.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Hakan Yavuz Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.

 Toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Depremin ilk anından itibaren, beraber mücadele veriyoruz ve bu mücadelemiz devam edecek. Bu süreç, zorlu bir süreç, büyük bir felaketle karşı karşıya kaldık.

Sayın Bakanımızın liderliğinde, ilk anlardan itibaren Osmaniye'mizde güzel bir yönetim örneği sergiledik, bunda hepinizin katkısı var. Bundan sonra da Osmaniyeli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak, vatandaşlarımızı rahat ettirebilmek, bu acılarını dindirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Dünya tarihinin en büyük kara depremini yaşadık. Bu felaketin yaralarını hep birlikte saracağız."dedi.

 Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından Mahalle ve Köy muhtarları  talep ve sorunlarını dile getirdiler.

 Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise toplantı sonunda yaptığı konuşmada, ilk andan itibaren Ülkemizin, Devletimizin, kurum ve kuruluşlarımızın, binlerce gönüllünün bu süreci yönetmek için, yaraları sarmak için seferber olduğunu söyledi. 

 Mahalle bazlı, köy bazlı ihtiyaçların hepsinin giderileceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirten Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, muhtarlar  tarafından dile getirilen sorun ve taleplerin elbirliğiyle çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

Depremin ilk anından itibaren bu zorlu süreci yönetilmesinde gayretle çalışan herkese teşekkür eden Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Gün beraberlik günü, Allah'ın izniyle bu süreci hep birlikte atlatacağız. Rabbim yardımcımız olsun."dedi.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağlıkçıların barınma sorunlarına çözüm istendiÖnceki Haber

Sağlıkçıların barınma sorunlarına çözüm...

Enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları sürüyorSonraki Haber

Enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları sürü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar