DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Bakan Karaismailoğlu’dan Vali Yılmaz’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Karaismailoğlu’dan Vali Yılmaz’a ziyaret
Abone ol
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Osmaniye ziyaretinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, brifing aldı.
Osmaniye haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Osmaniye ziyaretinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, brifing aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Osmaniye ziyaretinin ilk bölümünde Osmaniye-Kadirli yol şantiyesinde incelemelerde bulunarak, brifing alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu beraberinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte Valiliğe geldi.

Valilik önünde Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından karşılanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu, karşılamanın ardından Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı   Adil Karaismailoğlu, ziyaretinin devamında, Valilik makamında Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara, siyasi parti temsilcileri ile bir süre görüştü.

Ziyaret sırasında Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu'na ilimiz hakkında brifing sundu.

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu’na ilimizi ziyaretinden dolayı tüm Osmaniyeli hemşehrilerimiz adına teşekkür ederek, "Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri için şükranlarımızı sunuyoruz."dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı    Adil Karaismailoğlu, Osmaniye programının devamında, Osmaniye Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Karaismailoğlu’dan vatandaşlarla yakın temasÖnceki Haber

Bakan Karaismailoğlu’dan vatandaşlarla y...

Hapis cezası ile aranıyordu, JASAT yakaladıSonraki Haber

Hapis cezası ile aranıyordu, JASAT yakal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar