DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BIST10276.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Bahçe İlçesi’nde üreticilere yüzde 75 hibeli fide dağıtımı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçe İlçesi’nde üreticilere yüzde 75 hibeli fide dağıtımı yapıldı
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde,  TAKEP kapsamında üreticilere yüzde 75’i hibe olmak üzere domates, patlıcan ve biber fideleri dağıtıldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde,  TAKEP kapsamında üreticilere yüzde 75’i hibe olmak üzere domates, patlıcan ve biber fideleri dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yüzde 75’i hibe olarak verilen ve Tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi projesi kapsamında üreticilere fide dağıtımı ile tören düzenlendi.

Bahçe ilçesindeki kapalı Pazar yerinde  düzenlenen fide dağıtım programına Osmaniye valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve üreticiler katıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Bahçe Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin, Projede emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek, çiftçilere bol, bereketli ürün diledi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç, Tarım Arazilerinin Kullanımının etkinleştirilmesi projesi (TAKEP) kapsamında yüzde 75 hibe ile üreticilere biber, domates ve patlıcan olmak üzere 220 Bin fide dağıtılacağını söyledi.

 İl Müdürü İlmeç sebze fidelerinin üreticilerimize hayırlı olmasını temenni etti.

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz konuşmasında, Projenin yapılmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek, çiftçilere bereketli ürünler diledi. 

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, üreticilerle  bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Fidelerin üreticilerimize kazandırılmasında başta yüzde 75 hibe sağlayan Tarım ve Orman Bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Her zaman çiftçilerimizin yüzünün gülmesini ve onlara bir nebze olsun destek olabilmeyi her zaman çok istiyoruz. Devletimiz, bu anlamda birçok desteği veriyor, vermekte. Ne kadar destek olursak o kadar anlamlı ve o kadar faydalı olacağına inanıyorum. Bahçe İlçemiz herşeyin en güzelini yapıyor. İnşallah en güzel ürünleri üretmeye devam edin diyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından üreticilerimize sebze fideleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından verildi. (Nuran Büyükbörklü)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Komando Tugay Komutanlığı kurulduÖnceki Haber

Osmaniye’de Komando Tugay Komutanlığı k...

Terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon:9 gözaltıSonraki Haber

Terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon:9...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar