DOLAR32.5487
EURO34.8259
ALTIN2437.6
BIST9722.8
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Atatürk Ortaokulu inşaatı yapım işi devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atatürk Ortaokulu inşaatı yapım işi devam ediyor
Abone ol
Osmaniye Merkez Alibeyli Mahallesi, Karaoğlanoğlu Sokak 1 Nolu yerdeki Atatürk Ortaokulu inşaatı devam ediyor.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Merkez Alibeyli Mahallesi, Karaoğlanoğlu Sokak 1 Nolu yerdeki Atatürk Ortaokulu inşaatı devam ediyor.

Yaklaşık 3 yıl önce yeniden yapılmak üzere yıkılan Atatürk Ortaokulu binası, yüklenici Müteahhitlerin çalışmalarından dolayı bir türlü tamamlanamamıştı.

Toplam 6.552 metre kare inşaat alanı bulunan Merkez Atatürk Ortaokulu 32 derslikli ve 3  kattan oluşacak şekilde 9 Ağustos 2021 tarihinde  ihalesi yapılmıştı.

Okulun inşaat yapım işi deprem nedeniyle bir süre ertelenmesinin ardından, yeniden çalışmalara başlanıldı. Okulun inşaatının tamamlanamamış olması nedeniyle  Atatürk Ortaokulu öğrencileri başka okulların dersliklerinde eğitim ve öğretimlerini sürdürüyorlar.

Okul binası inşaatının su basmanının  tamamlandığı görülürken, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ile birlikte inşaatı ziyaretleri sırasında, okulun 2023-2024 eğitim ve öğretime açılmasının planlandığını söylemişti.

Vali Yılmaz da okulun inşaat çalışmaları sırasında; “Atatürk Ortaokulumuzun inşaatı devam ediyor, inşallah önümüzdeki eğitim-öğretim yılında hizmete girmiş olacak. Bittiğinde yaklaşık 40 dersliğe ulaşacak ve Selçuklu mimarisinin uygulandığı çok güzel bir proje.”diye konuşmuştu.

Vali Yılmaz’ın İl Milli Eğitim Müdürü Albak ile Atatürk Ortaokulu inşaatını ziyareti  bu yılın Ocak ayının ilk haftasında gerçekleşmişti.

Osmaniye Merkez Atatürk Ortaokulu bina inşaatının planlandığı gibi 2023-2024 Eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi veliler tarafından sabırla bekleniyor.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz ve Protokol mensupları iftar sofrasında buluştuÖnceki Haber

Vali Yılmaz ve Protokol mensupları iftar...

Depremzede çocuklar, Kral Şakir’le moral buluyorSonraki Haber

Depremzede çocuklar, Kral Şakir’le moral...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar