DOLAR32.5671
EURO34.9803
ALTIN2447.0
BIST9716.7
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Arı yetiştiricilerine beslenme için şeker dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arı yetiştiricilerine beslenme için şeker dağıtıldı
Abone ol
Osmaniye’de Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından arı yetiştiricilerine ilkbahar beslenmesi için şeker dağıtımı için program düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından arı yetiştiricilerine ilkbahar beslenmesi için şeker dağıtımı için program düzenlendi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılı ile düzenlenen programa, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç, Osmaniye Arıcılar Birliği Başkanı Emin Gaffaroğlu ve arı yetiştiriciler katıldı.

Arı yetiştiricilerine toplam 278 ton 750 kg şeker dağıtılması programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 Programın açış konuşmasını yapan, Osmaniye Arıcılar Birliği Başkanı Emin Gaffaroğlu, Bakanlık tarafından hibe olarak verilen destekten dolayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanlığına ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Beslenme amaçlı verilen şekerin, arıların gelişmesinde yardımcı olduğunu vurgulayan Gaffaroğlu, Vali Yılmaz ile Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç’e de teşekkür etti.

Osmaniye Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç şeker dağıtım programında yaptığı konuşmada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgesindeki çiftçilerin ve üreticilerin desteklenmesi konusunda  talimatları olduğunu ve çalışmalar yapıldığını belirtti.

İl Müdürü İlmeç sözlerinin devamında;  “Bugün, depremden etkilenmesine bakmaksızın, İlimizde arıcılık kayıt sistemine kayıtlı olan arıcılarımıza, kovan başına 4 kilo olmak üzere 278 Ton 750 kg yani yaklaşık 5575 torba şekeri ücretsiz olarak teslim ediyoruz. Hayırlı olsun. Devletimiz her daim sizin yanınızda” dedi.

Vali Yılmaz ise yaptığı konuşmasında; “Hangi alanda olursa olsun bu desteklerin köylülerimize, çiftçilerimize, üreticilerimize yapılması, milletimize, toplumumuza kazanç olarak, gıda olarak önemli bir dönüş oluyor.



Sizler ne kadar iyi üretim gerçekleştirirseniz, biz de size ne kadar destek olursak o kadar anlamlı oluyor. Devletimiz her zaman yanınızda oldu, yanınızda olacağız.

Ben de Osmaniye’nin her anlamda gelişmesi, daha ileriye gitmesi, her hemşehrimin yaşam standardının artırılması için var gücümle çalışıyorum.

Sizlerle olmak, sizin hayatınızı kolaylaştıracak çalışmaları yapmak, benim için ayrı bir gurur ve mutluluk.   Sağlanan bu desteklerin bereket olup dönmesini hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından arı üreticilerine şeker dağıtımı gerçekleştirildi.

(Haber: Ayşe Geldi)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiçek üretim sahasındaki çalışmalar bitmek üzereÖnceki Haber

Çiçek üretim sahasındaki çalışmalar bitm...

Osmaniyeli sporcular, Batman’dan madalyalarla döndüSonraki Haber

Osmaniyeli sporcular, Batman’dan madalya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar