DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Albaraka Türk, müşterilerine tüm banka hesaplarını tek bir yerden görme imkanı sunuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Albaraka Türk, müşterilerine tüm banka hesaplarını tek bir yerden görme imkanı sunuyor
Abone ol
Albaraka Türk, açık bankacılık alanında müşterilerinin hesaplarını tek yerden izleyebilme ve para transferi yapabilme hizmetini kullanıma sundu.
Osmaniye haberleri

Albaraka Türk, açık bankacılık alanında müşterilerinin hesaplarını tek yerden izleyebilme ve para transferi yapabilme hizmetini kullanıma sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Albaraka Türk müşterileri, açık bankacılık hizmeti ile tüm banka hesaplarını Albaraka Mobil üzerinden yönetebilecek, diğer banka hesaplarını görüntüleyebilecek ve farklı banka hesaplarından para transferi gerçekleştirebilecek.

Banka bu sayede müşterilerini birçok farklı banka uygulamasına girmekten kurtarıyor. Albaraka Türk'ün bu hizmetine tüm müşterileri Albaraka Mobil'den ve İnternet Bankacılığı üzerinden erişebilecek.

Türkiye'nin hem geliştirici deneyimi hem de API sayıları anlamında deneyimli platformlardan birine sahip olan Albaraka Türk, bu anlamda sektörün öncü kuruluşları arasında yer alıyor.

Bankacılık sisteminin bir platform haline gelmesine olanak sağlayan Albaraka Türk, bu sayede yeni işbirliği stratejileri geliştirerek kendi ekosistemini oluşturuyor. Albaraka Türk'ün 188 API'si bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Türk Strateji ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Emeç, açık bankacılık hizmetleri ile müşterilerinin güvenli ve verimli şekilde hesaplarını yönetebilmesinin yanı sıra finansal bilgilerine anlık erişim sağlayarak nakit akışlarını daha iyi yönetmelerine yardımcı olduklarını belirtti.

Emeç, bu sayede müşterilerinin hesaplarını istedikleri zaman ve yerde kolayca takip edip, güvenli işlemler gerçekleştirebildiklerini ve finansal hedeflerine daha hızlı ulaşabildiklerini aktararak, şu bilgileri verdi:

"Açık bankacılığın katma değerli bir hizmet olması sebebiyle müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Açık bankacılık, bankamızın dijital dönüşüm stratejisinde önemli bir rol oynuyor. İlerleyen dönemde de müşterilerimize kişiselleştirilmiş finansal çözümler sunarak onların ihtiyaçlarına daha etkin bir biçimde yanıt vermeyi sürdüreceğiz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turkcell Global Bilgi bir yılda 5 bin 500 eğitim verdiÖnceki Haber

Turkcell Global Bilgi bir yılda 5 bin 50...

Türkoğlu’nda protokol üyeleri AA’nın ”Yılın Kareleri”ni oyladıSonraki Haber

Türkoğlu’nda protokol üyeleri AA’nın ”Yı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar