DOLAR32.2814
EURO35.0461
ALTIN2472.7
BIST10554.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

AK Partili Yılmaz Osmaniye’de Konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partili Yılmaz Osmaniye’de Konuştu
Abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanlığı binasında partilileriyle bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanlığı binasında partilileriyle bir araya geldi.

Yılmaz, AK Parti’nin ideolojik değil hizmete yönelik bir hareket olduğunu söyledi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehir Buluşmaları” kapsamında AK Parti Osmaniye Teşkilatıyla bir araya geldi.

Toplantıya; AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İl ve İlçe teşkilat yöneticileri, AK Partili Belediye Başkanları ve partililer katıldı.

Toplantı öncesinde, dün gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Hasan Bozkurt için dua edildi. Yılmaz, şehit asker için Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

 Yılmaz, AK Parti’nin ideolojileri değil hizmeti ön plana alan bir hareket olduğunu söyledi.

Temelde insana değer verdiklerini ifade eden Yılmaz, siyasi rakiplerinin ideolojilere önem verdiğini söyledi.

Yılmaz’ın konuşmasından satır başları şu şekilde; “Biz bir hizmet hareketiyiz.

Yani biz diğer siyasi partiler gibi bir ideolojiyi bir yerde hakim kılalım, sonra biz de o hakim kıldığımız bu ideolojinin sayesinde biz de oralarda çeşitli makamlar,

rütbeler elde edelim diyen, siyasi muhaliflerimizin düşünceleri gibi düşüncelere sahip bir hareket değiliz.

Biz bu davanın bir misyonunun sahibi olarak bu dava muvaffak olduğu sürece insanlığa hayırlı hizmetler yapmaya devam edeceğiz.

Biz birbirimize nöbeti aktararak devam edip giden bir siyasi misyonun, bir davanın mensuplarıyız. Peki bunun özünde ne var?

Bunun özünde insan var. İşte 2023 seçimlerinden önce olan masa toplantıları, sonra bu masa dağıldıktan sonra o masanın mensuplarının birbirleriyle ilgili konuştukları ortada.

Onların toplanmalarının da amacı makam bulmak, orada kimi cumhurbaşkanı, kimi cumhurbaşkanı yardımcısı, parti başkanı olacaktı bunun tartışması oldu.

Ve hiç insan konuşulmadı. Peki biz insana ne hizmet yapacağız? Bu ülkenin iç ve dış politikası nasıl olacak? Bu ülkenin iktisadi kalkınmasıyla ilgili bir hedeflerimiz ne olacak?

Sanayileşmeyle ilgili hedeflerimiz ne olacak üretime dayalı ekonomiyle ilgili hedeflerimiz ne olacak diye hiçbir şey duymadık.

Hep kim ne olacak? Seçimi kazandığı takdirde kimin hangi makama geleceğini hep konuştular. Onlardan en temel ayrımımız nokta bu.”

Şeyh Edebali’nin sözlerini hatırlatan Yılmaz, “İkincisi biz hizmet hareketiyiz demek istediğim, hizmet hareketinde insanı merkeze koyuyoruz dedim.

Merkezinde insan olan bir hizmet hareketinde insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu vardır.

Atalarımızın bize öğrettiği bir temel öğretiden hareket edersek tereddüt, problem hiçbir zaman olmayacaktır Allah'ın izniyle” diyerek konuşmasını noktaladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehit Astsubay için Tören DüzenlendiÖnceki Haber

Şehit Astsubay için Tören Düzenlendi

Osmaniye’de Sağlıklı Yürüyüş EtkinliğiSonraki Haber

Osmaniye’de Sağlıklı Yürüyüş Etkinliği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar