DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye’de
Abone ol
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kutlama törenine katıldı.
Osmaniye haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Törene katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, anıta çelenk koyduktan sonra Andırın Caddesi'nde temsili olarak Kuvayimilliye birliklerini karşıladı.



Mehteran eşliğinde şehir turu atan Bakan Yanık, stadyumda düzenlenecek törene katılmak için hareket etti.

KADİRLİ’YE 2 MÜJDE

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü nedeniyle stadyumda düzenlenen törene katıldı.

Burada konuşan Bakan Yanık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajını ve ilçeye müjdelerini iletti.



Bakan Yanık, Kadirli-Ceyhan ve Kadirli-Osmaniye duble yolunun projelerinin yapıldığını, en kısa sürede hizmete açılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ulaştırma Bakanlığı’na talimat verdiğini aktardı. Kadirli’ye 3 anaokulu yapılacağını da anlatan Bakan Yanık, Rasim Ünal İlkokulu’nun yıkılarak buraya yeni ilkokul yapılacağını dile getirdi.

'VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR'

Aynı acıya ağlayıp aynı başarıya sevinildiği sürece bir ve beraber olunduğunu kaydeden Bakan Yanık, “Bu yürekten gelen duygu, masa başında yazılan manifestolarla kurgulanan siyasetle oluşmaz.

Oysa hesap kitapla ülke yönetileceğini sananlar, milletini sevmeyi de kendilerince masa başı bir mesele olarak anlıyorlar.



Vatan toprağı kutsaldır, vatan toprağının kutsal olduğunu en iyi bilen illerden birisi burası. Bir karışına can feda etmenin ne demek olduğunu en iyi bu toprakların insanları bilir ve günü geldiğinde bu toprağın insanı masa başı siyasetçilerine de yine en güzel hak ettiği cevabı verir” dedi.

Konuşmaların ardından halk oyunu gösterisi düzenlendi. Bakan Yanık, gösteriyi izledikten sonra resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Kutlama Programlarına, Vali Erdinç Yılmaz, Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, OKÜ Rektörü Turgay Uzun, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kara: "Türk Kadını, Ailenin Ve Aziz Türk Milleti’nin Temel Yapı Taşıdır"Önceki Haber

Kara: "Türk Kadını, Ailenin Ve Aziz Türk...

Sumbas’ta “Kariyer günleri” programı düzenlendiSonraki Haber

Sumbas’ta “Kariyer günleri” programı düz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar