DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Acar, “Sporu her yaştaki insanlara sevdirmeliyiz!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acar, “Sporu her yaştaki insanlara sevdirmeliyiz!”
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi yerleşkesi içerisindeki Genç Ofis otağında basın toplantısı düzenleyen İl Müdürü Sedat Acar, önce medya mensupları ile tanıştı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, medya çalışanları ile tanışma kahvaltısında biraraya geldi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi yerleşkesi içerisindeki Genç Ofis otağında basın toplantısı düzenleyen İl Müdürü Sedat Acar, önce medya mensupları ile tanıştı.

Sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltı sonrasında konuşma yapan İl Müdürü Acar,  Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlaması ile ilgili bilgilendirme yaptı.

İl Müdürü Acar, daha önceki görev yaptığı illerdeki spor alanında yaptığı çalışmalardan sözetti.

Osmaniye ilinin spor tesisleri ve sporcu yönünden şanslı iller arasında yeraldığını belirten İl Müdürü Acar; “Osmaniye’mizdeki tüm spor tesislerimizi her yaştan vatandaşlarımızın hizmetine hazır hale getirdik.

Atıl durumda hiçbir spor tesisimiz olmayacak. 7’den 70’e herkesin spor yapmasına yardımcı olmak istiyoruz. Bizlerin eksik ve hataları olabilir siz basın mensuplarının bu eksik ve aksaklıklarımızı bizlere bildirmeniz halinde düzeltilmesini sağlamaya hazırız.

Her zaman eleştiri ve önerilere açık şekilde hizmet vermek istiyoruz.  Spor tesisleri bakımından Osmaniye ilinin şanslı olması bizleri daha çok mutlu etmektedir.

Yeni tesislerin açılıp hizmete girmesi için, Valimiz, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Bakanlık düzeyinde gerekli destek ve katkılarını gösteriyorlar.

Osmaniyeli sporcularımızın gerek ilimizde, gerekse il dışındaki müsabakalarda başarılı dereceler elde etmesi bizleri daha çok mutlu etmektedir. “dedi.

ŞEHİR STADYUMU KENT İÇİNDE OLMALI

Osmaniye’ye yeni şehir stadyumu yapılması konusundaki gelişmelerle ilgili basın mensuplarının sorusu üzerine İl Müdürü Acar; “Valimiz başta olmak üzere Bakanlığımız ve Beledimizin bu konudaki çalışmaları ve yer arayışları devam ediyor.

Uygun bir yer belirlendikten sonra bu olayın proje ve diğer aşamaları sonunda Osmaniye’de en az 60 yıl ömrü olan bir stadyum yapılacaktır. Şu anki stadyum 60 yıllık ömrünü tamamlamış olarak görülüyor. Yer konusunda benim görüşüm, kent içerisinde ulaşımı rahat ve insanların rahatlıkta spor yapabileceği yer olmasından yanayım.

15 günde bir Osmaniyespor’un maçları için değil, aynı zamanda diğer sportif etkinliklerin ve törenlerin yapılabileceği bir stadyum olmalı.

Yurt dışında gittiğim ülkelerde de gördüm, kent dışına yapıp ta insanların zor ulaşabileceği yerler olması yerine, kent içinde herkesin rahat ulaşabileceği yer olmasından yanayım.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
5 milyon 518 bin 520 makaron ele geçirildiÖnceki Haber

5 milyon 518 bin 520 makaron ele geçiril...

Dr Temel’den Jandarma Teşkilatının 183 Kuruluş yılı mesajıSonraki Haber

Dr Temel’den Jandarma Teşkilatının 183 K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar