DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BIST10276.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

10 okulda uygulama başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
10 okulda uygulama başladı
Abone ol
Kullanılmayan giysiler ve oyuncakların ihtiyaç sahiplerine veri
Osmaniye haberleri

Kullanılmayan giysiler ve oyuncakların ihtiyaç sahiplerine verilerek, yeniden kullanımının sağlanması amacı ile Osmaniye’de seçilen 10 okulda uygulamaya başlanıldı.

Osmaniye Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde pilot olarak belirlenen okullarda başlatılan ‘Biriktirdiğin Değil Paylaştığın Senindir’ projesi kapsamında toplanan kıyafet, oyuncak ve çantalar sterilize edildikten sonra okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek.

Osmaniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen ‘Biriktirdiğin Değil Paylaştığın Senindir’ projesine Osmaniye Merkez 7 Ocak İlkokulu’ndan başlatıldı.

Kutuda biriken kıyafet, oyuncak ve çantaların belirli sayıya ulaşmasının ardından belediyenin destekleriyle sterilazyon işleminden geçecek.

Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer; “Projemizi ilimiz merkezde pilot okul olarak belirlediğimiz 10 okulumuzda başlattık. Süreç içerisinde Osmaniye geneline yayarak çocuklardaki paylaşma ve yardımlaşma duygusunu arttırmayı amaçlıyoruz. Projeye katkı ve destek sunan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okullarımıza ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Osmaniye Merkez ‘ Ocak İlkokulu Müdürü Hasan Aktaş ise  proje ile ilgili olarak “Biriktirdiğin Değil Paylaştığın Senindir projesi adına belediyemize teşekkür ederiz. Osmaniye Belediyesi tarafından okulumuza verilen toplama kutusuna öğrencilerimizin destekleriyle kıyafet, oyuncak ve çanta gibi kullanmadıkları malzemeleri toplayarak çocuklarımıza ulaştırılmak üzere belediyeye teslim edeceğiz.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadirli’deki Liselerde tanıtım etkinlikleri başladıÖnceki Haber

Kadirli’deki Liselerde tanıtım etkinlikl...

OKÜ Rektörü Uzun, Osmaniye protokolünü ağırladıSonraki Haber

OKÜ Rektörü Uzun, Osmaniye protokolünü a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar