DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BIST10643.
Nilgün Kabak

Nilgün Kabak

Mail: [email protected]

Otobüs Güzergahları Düzenlenmeli

Merhaba sevgili okurlarım. Bugünkü ilk söyleşimizde sizlere yaşadığımız bir sorunla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Otobüslerde güzergahlar çok kısa mesafeyi kapsadığı için, sürekli ikinci bir araca gerek duyuyoruz. Bu da bazı yerlere gitmemizde sorun oluyor.

Özellikle, hastanelere gidileceği zaman, bu büyük bir sıkıntı oluyor. Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama bence, uzun mesafeli ve tek vesaitle yapılmalı .

Yani örnegin, benim şu anda fizik tedaviye gitmem için 2 otobüse binmem gerekiyor. Fakat bu da çok sıkıntı olduğu için, çarşıya kadar yürüyerek gidiyorum; oradan dolmuşa biniyorum. Bu, çoğu vatandaşımızda büyük bir sorun teşkil ediyor. 

Bazı şehirlerde, tek araçla uzun mesafeli yerlere gidilebilmektedir. İkinci bir sorun da, altyapı yapıldığı için şehirlerarası dolmuşlar belirli bir yerden sonra, otogara dönüş yapmak zorunda kalıyorlar.

Altyapı yapılmasına sözümüz yok ama, bu dolmuşların şehrin içinden geçmeleri gerekmektedir bence. Yoksa, özel bir araçla ya da şehir içi dolmuşuyla ikinci bir araçla yapmak zorunda kalıyorlar. 

Sevgili okurlarım ! Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Yine sizlerle birlikte olmamız dileğiyle...

Saygılar, sevgiler, selamlar. Sağlıcakla kalın, mutlu kalın.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar