DOLAR32.3273
EURO34.7759
ALTIN2385.0
BIST10276.
Nilgün Kabak

Nilgün Kabak

Mail: [email protected]

Bayram Üzeri

Nihayet Ramazan bitti, bayram geldi çattı. Acısıyla tatlısıyla bir Ramazan'ı daha geride bıraktığımız bugünlerde ülkemizde yaşanan depremin etkisi hala geçmiş değil.

Enkaz kaldırma çalışmaları artık Hatay hariç diğer deprem bölgesi illerde bitmiş durumda. Acılarımızı sarmaya çalışıyoruz.

Bir yandan bayram telaşları, bir yandan da çadırlarda yaşayan halkımıza yardımda bulunmaya çalışılıyor.

Evet biliyoruz geçen  bayramda sevdiklerimiz, bu bayramda olamayacak.  Enkazla birlikte,  anılarımız da yıkılıp gitti. Ülkemiz bu zor günleri de eninde sonunda atlatacak. 

Diğer yandan 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçim hazırlıkları da devam etmektedir. Seçmenler ülkemiz ve  milletimiz için en iyi adaya oy verme düşüncesinde. 

Siyaseti çok fazla sevmem ama vatanım ve milletim için en iyisi neyse onun olmasını ümit ederim. Önemli olan halkımın ne istediğidir.  

Biz bugün varız yarın yokuz. Atatürk'ün de dediği gibi " Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

 Burada koltuk sevdasına düşenler yarın birgün ne olacağını bilmeden mala mülke  tamah edenler... Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

İnsanlar nelerini kaybediyor. Bakín deprem, hastalık  nelerimizi aldı, götürdü. Zengini fakiri her şeyini kaybetti. 

Bayramınızı şimdiden bayramın kutlu olsun hayatta olan sevdiklerinize sağlık selamet diliyorum. Vefat eden halkımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar