DOLAR32.2616
EURO35.0708
ALTIN2468.3
BIST10319.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Shecarf ile 2024’te Kampanyalara Doyun!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Shecarf ile 2024’te Kampanyalara Doyun!
Abone ol
Her yıl olduğu gibi bu 2024’te de yılın başından bu yana yaptığı onlarca kampanya ile birçok hanım kaliteli markaların şal ve eşarplarına çok uygun fiyatlara sahip olmuştur.
Osmaniye haberleri

Her yıl olduğu gibi bu 2024’te de yılın başından bu yana yaptığı onlarca kampanya ile birçok hanım kaliteli markaların şal ve eşarplarına çok uygun fiyatlara sahip olmuştur. Kampanyaların kesintisiz devam ettiği Shecarf’ta siz de tüm indirimli fırsatlardan anında haberdar olmak ve stoklar tükenmeden dilediğiniz ürünleri satın almak için hemen ücretsiz üye olabilirsiniz.

3 Al 2 Öde

Uzun zamandır devam ettirilen 3 Al 2 Öde kampanyası sayesinde birbirinden kaliteli eşarp ve şalları hediyeli şekilde satın alabilirsiniz. Sitede bulunan Kampanyalı Ürünler kategorisinden rahatlıkla bulabileceğiniz ürünlerimiz arasında;

  • Cosie 4 Mevsim Pamuk Caz Şal
  • Aker Sport Angel Eşarp gibi seriler yer almaktadır.

3 Adet Penye Şal 180₺

Shecarf Dikişli Penye Şal serisi gibi kaliteli serilerin bulunduğu penye şallara özel düzenlenmiş bu kampanya da diğer birçok kampanya gibi uzun soluklu olmuştur. Her hanımın hayal ettiği birbirinden muhteşem eşarp ve şallara sahip olmasını temenni eden Shecarf bütün ürünlerini piyasanın altında uygun fiyatlarla kapınıza kadar ulaştırmaktadır.

Bazı ürünlerde bu kampanyanın üzerine eklenen %54’e varan indirimler ile çok daha uygun fiyata penye şallar alma imkanı her hanıma tanınmıştır. Bu fırsatları kaçırmadan bir an önce ihtiyaç duyduğunuz ilkbahar – yaz şal alışverişinizi yapmanızı tavsiye ederiz.

Çok Al Az Öde

Çok Al Az Öde kampanyası sayesinde birçok şalı sepetinize ekleyebilir ve birçoğunun size hediye geldiğini görebilirsiniz. Bu kapsamda yer alan ürün serilerinden biri olan Siyane Colourful Desenli Pamuklu Şal serisinin çok satanlar arasında yer alan ürünlerden olduğunu da belirtmek isteriz.

%41 İndirimli Ürünler

Büyük indirimler ile bu yaz dolabınızı yenilemek ister misiniz? Arwella %100 Pamuk Dubai Şal serisi gibi birbirinden şık ürünleri bulabileceğiniz bu indirim kategorisinde herkesin beğenisine göre parçalar mutlaka bulunmaktadır. Sevdiklerinize hediye almak, dolabınıza yeni ve kaliteli parçalar eklemek, yeni kombinlerinizi taçlandırmak vb. ihtiyaçlarınız için tüm Kampanyalı Ürünleri tek bir kategori üzerinden inceleyebilir ve alışverişinizin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serik’te 7. Fermalı Av Köpekleri Yarışması düzenlendiÖnceki Haber

Serik’te 7. Fermalı Av Köpekleri Yarışma...

Tarsus’ta çöken istinat duvarı park halindeki otomobilde hasara yol açtıSonraki Haber

Tarsus’ta çöken istinat duvarı park hali...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar