DOLAR32.281
EURO35.045
ALTIN2474.1
BIST10530.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Prefabrik Yapı Sektörü Satış Rekoru Kırmaya Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prefabrik Yapı Sektörü Satış Rekoru Kırmaya Devam Ediyor
Abone ol
Yapı sektörleri son dönemlerde kurum, kuruluş ve bireysel kişiler için oldukça önem arz eder.
Osmaniye haberleri

Yapı sektörleri son dönemlerde kurum, kuruluş ve bireysel kişiler için oldukça önem arz eder.

Hemen hemen herkes gerek kendisine ait bir ev, gerek modern görünümlü kusursuz bir ofis, gerekse de kendisine ait bir işyerinin hayalini kurar. Ancak başta artan maliyetler olmak üzere manevi yönden de bir yapı yaptırmak isteyen kişilere büyük bir külfettir.

Aynı zamanda klasik betonarme yapıların teslimat süreci tercih etmiş olduğunuz yapıya göre değişkenlik gösterse de bir evin her detayı hazır olarak sizlere teslim edilme süresi yaklaşık olarak 1 ila 1,5 yıla tekabül eder.

Evin tüm iç dizayn ve tasarımı ile ilgili sizler ekstra bir ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Maddi anlamda büyük oranda kayıplara uğratan bu süreçler prefabrik sektörü ile artık geride kalıyor.

Bir yapı yaptırmak ve bu yapıyı istediğiniz zaman diliminde teslim almak için artık 1, 1,5 yıl beklemenize gerek kalmıyor. İster 5 iş gününde, isterseniz de aynı gün teslimat seçenekleri ile ihtiyacınız olan yapılara sahip olabilirsiniz.

Prefabrik sektörü, günden güne gelişen ve önem verdiği detayları ile benzersiz bir yapının oluşmasına destek olan önemli bir sektördür.

Pandemi sürecinin başlaması ile birlikte adından söz ettirmeyi başaran prefabrik sektörü ile artık yaşamınız daha da kolaylaşıyor.

Bünyesinde birçok yapıyı barındıran prefabrik yapı sektörü ile sizler de kendi isteğiniz doğrultusunda bir yapı yaptırabilirsiniz.

Prefabrikler İle Şantiye Yapıları Her Noktada

Prefabrik sektöründe ev ve ofis dışında en çok tercihe edilen yapıların başında prefabrik şantiyeler yer alır. Prefabrik şantiye seçenekleri farklı model ve genişlikte inşa edilebilir.

Türkiye’nin 81 ilinde kullanılabilen prefabrik şantiyeler, personellerin rahat ve konforlu bir alanda çalışabilmesi açısından oldukça önemlidir.

Prefabrik şantiye yapılarının içerisine wc, duş, yemekhane, yatakhane ve dinlenme noktaları yaptırabilirsiniz. Personellerin verimli olarak çalışabilmesi için çalışma ortamı en önemli unsurdur.

Bu nedenle her detayı özenle hazırlanmış prefabrik şantiye yapısı oluşturarak her noktaya yaptırabilirsiniz.

Prefabrik şantiye yapıları ısı yalıtımlı olarak üretilen bir yapı olmasından dolayı hem yaz hem de kış aylarında kullanım için uygun bir seçenektir.

Sizler de prefabriklerin sağladığı avantajlara sahip olmak için şantiye siparişlerinizi oluşturarak bu avantajları yakalayabilirsiniz.

Prefabrik Sektöründe Kullanılan Malzemeler?

Prefabrik yapı sektöründe kullanılan malzemeler bu yapıları yaptırmak isteyen kişilerin araştırmalarına konu olarak çok yönlü bir araştırma yaparlar.

Bir yapının uzun vadeli kullanımı oldukça önemlidir. Bu nedenle kullanılan malzemeler ne kadar kaliteli ise bir yapının oluşturulmasında o kadar önemlidir. Klasik betonarme yapılarda kullanılan malzemeler sınırlı malzemelerden oluşur.

Aynı zamanda meydana gelen fiyat artışlarını baskılamak amacı ile 1.kalite malzemeler yerine daha uygun fiyatlara sahip olan malzemeler tercih edilebilir.

Bu durum her ne kadar yapı fiyatlarının belirli bir oranda düşmesine yardımcı olurken, yapının kullanım süresinin kısalmasını sağlar. Ancak prefabrik sektöründe böyle bir risk durumu mümkün değildir.

Prefabrik yapıların yapımında kullanılan malzemeler hem 1.kalite malzemelerden oluşur, hem de Avrupa standartlarına uygun olarak tasarlanır. Yapının iç dizaynında kullanılan tüm malzemeler modern ürünlerden oluşur.

Kabloların gizlenmesi için özek klipsler kullanılır, pencere ve kapı gibi noktalar en üst segmentte yer alan malzemelerden inşa edilir.

Yapının dış kısmında kullanılan boya kötü hava koşullarına dayanıklı olmakla birlikte sorunsuz bir kullanım sunar. Prefabrik yapılar ısı yalıtımlı olarak üretilir. Böylelikle hem yaz hem de kış aylarında sizlere ekonomik bir kullanım sunar.

Çelik konstrüksiyon malzemeler dayanıklı, sağlam bir yapının meydana gelmesinde en önemli etkendir. Sizler de dayanıklı, uzun ömürlü kullanım vaat eden, ekonomik fiyatlara sahip bir yapı modeli arıyorsanız prefabrik yapı seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Prefabrik Fiyatları Uygun Fiyatları İle Herkese Hitap Ediyor

Prefabrik yapıların fiyatları tercih etmiş olduğunuz modele göre değişkenlik gösterebilir. Ancak prefabrik sektörünü diğer sektörden ayıran en önemli nokta standart boyut ve genişliğe sahip hazır stoklu olan yapılardır.

Bu yapılar, herkesin bütçesine uyum sağlayarak bütçenizin korunabildiği bir fiyat politikasına sahiptir. Bütçenize uygun yapı seçenekleri için iletişime geçerek kaliteden ödün vermeden oluşturulan prefabrik yapıları tercih ederek hem modern hem de şık bir yapı oluşturabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de asayiş olaylarında 20 kişi tutuklandıÖnceki Haber

Osmaniye’de asayiş olaylarında 20 kişi t...

Bahçe MYO’da spor tesislerinin açılışı yapıldıSonraki Haber

Bahçe MYO’da spor tesislerinin açılışı y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar