DOLAR32.3804
EURO35.0318
ALTIN2325.8
BIST9090.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Pluryal Cam Dolgu ile Cam Kadar Keskin Çeneler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pluryal Cam Dolgu ile Cam Kadar Keskin Çeneler
Abone ol
Çene hattımız, yüz şeklimizde etkisi azımsanamayacak bir rol oynamaktadır. Belirgin bir çene yüz formumuzun daha çekici ve albenili görünmesini sağlar. Çene formunu ameliyata gerek kalmadan değiştirmek mümkün.
Osmaniye haberleri

Çene hattımız, yüz şeklimizde etkisi azımsanamayacak bir rol oynamaktadır. Belirgin bir çene yüz formumuzun daha çekici ve albenili görünmesini sağlar. Çene formunu ameliyata gerek kalmadan değiştirmek mümkün.

Çene şekillendirme ve çene büyütme olarak da isimlendirilen çene dolgusu, Hyaluronik Asit içeren dermal dolgularla yapılmaktadır. Üstelik bu işlem sadece birkaç dakika içinde gerçekleşmedir.

Çenesinde doğuştan veya herhangi bir kaza sonucunda oluşmuş asimetri ya da form bozukluğu bulunan kişilerin rahatlıkla tercih edebileceği bir işlemdir.

Çene şeklini, boyutunu, çıkıntısını, simetrisini iyileştirerek hayal ettiğiniz yüz şekline kolayca ulaşabilirsiniz.

Dolgu maddesi olarak uygulanan Hyaluronik Asit, vücut ile uyumlu olup vücudun doğal yapısında da bulunmaktadır. İşlem, bu maddenin çenede düzeltilmek istenen yerlere enjekte edilmesiyle gerçekleşir.

Çene hattımız, yüzde altın oranın yakalanmasında önemli bir rol oynar. Saf Hyaluronik Asidi cam enjektörde sunan yeni nesil bir dermal dolgu olan Cam Dolgu, dokuda homojen olarak dağılır ve sonucunda pürüzsüz bir enjeksiyon sağlanır.

Hastanın sadece memnuniyeti değil, konforu da gözetilir.

Çene dolgusunda Cam Dolgu™️ serisinden özel bir dolgu türü olan Contour Lidocaine kullanılır. Bu madde, mevcut dolgular içerisinde en yüksek G’Prime oranına (650.000 mPa) sahiptir.

Contour Lidocaine diğer dolgulara oranla daha güçlüdür ve daha uzun süre kalıcılık sağlar. Ayrıca, daha yüksek doku kaldırma kapasitesi bulunmaktadır. Çenenizi yeniden şekillendirerek cam kadar keskin bir hat elde etmeye yardımcı olur.

Çene Dolgusunun Yan Etkileri Var Mıdır?

Çene dolgusu, güvenilir ürünlerle ve alanında uzman bir hekim tarafından uygulandığında minimum yan etki riski taşır.

Bahsedilen yan etkiler, dolgu maddesinin enjekte edildiği alanda ödem, kızarıklık, morarma gibi birkaç gün içerisinde kendiliğinden geçen ve hiçbir ciddiyet taşımayan etkilerdir.

Uygulamadan hemen sonra ciltte bu yan etkilerin görülmesi tamamıyla normaldir. 24-48 saat aralığında şişlik ve morarma azalmaktadır.

CE sertifikasına sahip olan Cam Dolgu™️, tıbbi cihaz kategorisindedir. Uluslararası standartlara uygundur ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır. Sızabilir maddelerin bulaşmasını önlemek amacıyla cam enjektör içerisinde bulunmaktadır.

Maddenin üretiminden piyasaya arza kadar, bütün aşamalarda sıkı bir kontrole tabi tutulmaktadır. Cam enjektörde son derece saf Hyaluronik Asit bulunur ve endotoksin kalıntıları minimum seviyededir.

Böylelikle dokuda enfeksiyona neden olma riski yok denecek kadar aza inmektedir.

Çene Dolgusu Fiyatları

Çene dolgusu işleminin fiyatı, kullanılan dolgu maddesinin türüne ve hacmine bağlı olarak değişmektedir.

https://www.camdolgu.com linkinden size en yakın mesafede bulunan Cam Dolgu kliniğine ulaşarak, çene dolgusu işlemi hakkında fiyat bilgisi alabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
05 Ekim 2021 Osmaniye'de Vefat EdenlerÖnceki Haber

05 Ekim 2021 Osmaniye'de Vefat Edenler

Osmaniye’de de YEDAM açılışı yapıldıSonraki Haber

Osmaniye’de de YEDAM açılışı yapıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar