DOLAR32.5251
EURO34.9128
ALTIN2441.6
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

İngilizce tercüme fiyatları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İngilizce tercüme fiyatları
Abone ol
Dünyada en çok kullanılan dillerden biri İngilizcedir. Bu yüzden ülkemizde de İngilizce dilinde çevirmenlik ihtiyacı oldukça fazladır. Tercümanlık bürolarında İngilizce tercüme fiyatları diğer dillerle kıyaslandığında oldukça uygundur.
Osmaniye haberleri

Dünyada en çok kullanılan dillerden biri İngilizcedir. Bu yüzden ülkemizde de İngilizce dilinde çevirmenlik ihtiyacı oldukça fazladır.

Tercümanlık bürolarında İngilizce tercüme fiyatları diğer dillerle kıyaslandığında oldukça uygundur.

Bunun en önemli sebebi, ülkemizde İngilizceden çeviriler yapabilen tercüman sayısının oldukça fazla olmasıdır.

Tercüme bürolarında İngilizce tercümanlık ofislerinde İngilizceden yapılan tercümeler için standart bir fiyat belirlenir.

Hem İngilizceden hem de diğer dillerden tercümelerde fiyatlar, metnin boşluksuz 1000 karakter sayısı ile hesaplanır.

Örneğin İngilizceden Türkçeye çevrilmiş bir metinde 2000 karakter sayısı varsa, tercüme bürosunun 1000 karakter fiyatı 80 TL ise, çevirinin ücreti 160 TL olacaktır.

Tercümanlık bürolarında en fazla talep edilen çeviriler; nüfus cüzdanı, evlenme belgesi, diploma, pasaport, sertifika, iş sözleşmeleri gibi resmi belge çevirileridir.

İngilizceden Türkçeye kitap çevirilerinde ise fiyatlar sayfa sayısı temel alınarak hesaplanır.

İngilizce Türkçe çeviri fiyatları

Tercüme bürolarında İngilizce Türkçe çeviri fiyatları metnin niteliğine göre değişmektedir. Bir metin teknik ve uzmanlık gerektiren bir konuda yazılmış ise fiyatı genel konularda yazılmış metinlerin fiyatlarından daha yüksek olmaktadır.

Tıp, teknik, hukuk gibi uzmanlık gerektiren bu alanlarda 1000 karakterlik çevirmenlik ücreti daha yüksektir. Bunun en önemli sebebi çevirinin daha fazla zaman ve emek gerektirmesi, aynı zamanda bu çevirilerde uzman tercümanların görev almasıdır.

İngilizce'den Türkçe'ye çevirilerde teknik metin çevirilerinde konunun uzmanı, kendini kanıtlamış, profesyonel tercümanlar görev almaktadır. Özellikle teknik çevirilerde o konuda uzmanlığı olan tercümanlara başvurulması gerekmektedir.

Çevirmenlik bürolarında İngilizce'den Türkçe'ye sözlü çeviriler de yapılmaktadır. Sözlü çeviriler, ardıl ve simultane çevirmenlik olarak iki ana grupta toplanır. İngilizce sözlü çevirilerin ücretleri ise çevirinin bir saatlik süresine göre hesaplanmaktadır.

Seminerler, tıp kongreleri, duruşmalar, tıbbi görüşmeler ve etkinliklerde talep edilen ardıl ve simultane çevirilerde, fiyatlar çevirinin konusuna göre de değişmektedir.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk’ün Osmaniye ziyareti yarın etkinliklerle kutlanacakÖnceki Haber

Atatürk’ün Osmaniye ziyareti yarın etkin...

Sabun Çayı üzerine Çatak barajı yapılacakSonraki Haber

Sabun Çayı üzerine Çatak barajı yapılaca...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar