DOLAR32.5614
EURO35.0168
ALTIN2330.7
BIST9079.9

Fakro Çatı Penceresi

Fakro Çatı Penceresi
  • Firma Adı: Fakro Çatı Penceresi
  • Yetkili: Özkan Demircan
  • Telefon: 0850 551 14 14
  • Faks:
  • Web:
  • Mail: [email protected]
  • Şehir: İstanbul
  • İlçe: Abana
  • Adres: Merkez

Fabrika çıkışlı olarak uzaktan kumandalı açma, kapama ve aksesuar kontrolü sağlayacak cihazlarla donatılmıştır. Bu çatı penceresi, odanın herhangi bir yerinden kumanda edilebilirliği ve yağmur esnasında otomatik olarak kapanma özelliği sayesinde en üst seviyede çatı katı kullanım konforu sağlamaktadır.

Çatı penceresi tüm çatı katı odalarına monte edilebilmektedir. Bu ürün özellikle pencere konumlarının kullanıcıların doğrudan ulaşamayacağı kadar yüksek olduğu odalar için tavsiye edilir. Çatı pencerleri en çok çatı arası dönüştürmelerinde kullanılır ve tavan arası depolama alanının değerli bir yaşam alanına dönüştürülmesine yardımcı olur. İyi tasarlanmış orta pivot pencerenin kullanımı kolaydır. İki parçalı menteşe sayesinde çerçeve pekçok değişik pozisyonda açılabilir ve böylece odaya giren temiz hava miktarı artmış olur. Çerçevenin 180 derece dönmesi kolay temizlik ve bakım özelliği sağlar. Çatı pencreleri en çok çatı arası dönüştürmelerinde kullanılır ve tavan arası depolama alanının değerli bir yaşam alanına dönüştürülmesine yardımcı olur.

 İyi tasarlanmış orta pivot pencerelerinin kullanımı kolaydır, iki parçalı menteşe sayesinde çerçeve pekçok değişik pozisyonda açılabilir ve böylece odaya giren temiz hava miktarı artmış olur. Çerçevenin 180 derece dönmesi kolay temizlik ve bakım özelliği sağlar. Her türlü elektrikli aksesuar ile kullanılabilir. FAKRO çatı pencerelerinde diğer üreticelerin benzer boyutlarına oranla %6daha fazla cam alan vardır. Bu da odaya daha fazla ışık girmesini sağlar.

Çatı konusunda, hedefimiz sektörde ki en iyilerle beraber çözüm üretmektir. Bu bağlamda çalıştığımız tüm iş ortaklarımız Dünyanın en büyük markalarıdır. Kendilerini ispat etmiş bu markaların başında da tabii ki teras çatı pencereleri Türkiye distribütörlüğü gelmektedir. Ça

tı penceresi konusunda kendimizi her geçen gün daha da geliştirmek maksadı ile, Avrupanın en yüksek fiyat/kalite oranına sahip ürününü Türk kullanıcılarının hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Bu ürün ile müsterilerimizin beklentilerine en uygun çözümleri üretmek, taahhüdümüz altında olan projeleri zamanında ve standartlara uygun tamamlamak, iş güvenligi konusunu birinci dereceden önemli kılmak ve geliştirmek, en temel önceliğimizdir.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar