© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Yarbaşı’nda Zeytin Fidanları Toprakla Buluştu

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Yarbaşı beldesinde “Her ağaç bir anıt, her ağaç yarına umut” etkinliğinde zeytin fidanları toprakla buluşturuldu.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı beldesinde düzenlenen etkinlikte, mevcut zeytin ağaçları sulandı ve yeni fidanlar toprakla buluşturuldu.

“Her ağaç bir anıt, her ağaç yarına umut” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik, doğaya ve geleceğe yönelik anlamlı bir mesaj verdi.

Başkan Aksoy’dan Anlamlı Mesaj

Etkinliğe katılan Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Orman İşletme Müdürümüz Harun Demircioğlu, Belediye Meclis Üyemiz Gökhan Yücel, okul müdürlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte zeytinliğimizi ziyaret ederek mevcut fidanlarımızı suladık, yeni fidanlarımızı toprakla buluşturduk.

Geleceğimizin teminatı evlatlarımıza ormanlarımızın, ağaçlarımızın ve yeşil alanlarımızın önemini anlattık.”

“Daha Yeşil Yarbaşı İçin Çalışmaya Devam”

Başkan Aksoy, doğa ve çevre bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayarak, “Daha yeşil, daha yaşanabilir bir Yarbaşı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER