© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Sınav öncesi gençlere motivasyon semineri

Osmaniye’de  sınava girecek öğrencilere, gri koç motivasyonu eğitimleri verildi.

Osmaniye’de  sınava girecek öğrencilere, gri koç motivasyonu eğitimleri verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sınavlara girecek öğrencilere yönelik "Griden Beyaza Basari" semineri Osmaniye’de gerçekleştirildi.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Osmaniye Korkut Ata üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Amfisinde "Gri Koç" adıyla tanınan Yazar Gökhan Müftüoğlu’nun katılımıyla seminer düzenlendi.

Seminere Osmaniye Gençlik ve Spor il Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürlüleri ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

Gri Koç olarak bilinen eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nun katılımı ile düzenlenen, sınava girecek gençlere yönelik “Griden Beyaza Başarı” seminerine gençler yoğun ilgi gösterdi.

Seminerde sınavlara girecek öğrencilere moral ve motivasyonlarını artırmaları ile hedefleri konusunda yönlendirici başlıklar ele alindi. Müftüoğlu öğrencilere, “Mutlaka hedeflerinizin pesinden koşun.

Yılmadan çalısın. Başaramayacağınızdan korkmayın” dedi.

Program sonunda Osmaniye Gençlik ve Spor il Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Müftüoğlu’na GSB  Yurtlarında kalan öğrenciler tarafından yapılan tabloyu takdim etti.

Müftüoğlu program sonunda öğrencilere imzalı kitabını dağıttı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER