Şehit Polis Mahmut Ava İçin Toprakkale’de Anma Töreni
ToprakkaleToprakkale’de Şehit Polis Mahmut Ava, şehadetinin 9. yılında kabri başında düzenlenen tören ve Mevlid-i Şerif programıyla anıldı.
Şehit Polis Mahmut Ava, Şehadetinin 9. Yılında Toprakkale’de Anıldı
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde, Şehit Polis Memuru Mahmut Ava, şehadetinin 9. yıl dönümünde kabri başında düzenlenen törenle dualarla anıldı.
Protokol Törende Bir Araya Geldi
Toprakkale’de gerçekleştirilen anma programına Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, kurum amirleri ve protokol üyeleri katıldı.
Şehidin kabri başında Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.
Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi
Anma programı kapsamında şehit Mahmut Ava için Mevlid-i Şerif okutuldu. Duygusal anların yaşandığı törende, şehidin aziz hatırası bir kez daha saygı ve minnetle yad edildi.
Başkan Uyutmaz: “Şehitlerimizin Emanetine Sahip Çıkacağız”
Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, anma töreninin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Şehidimiz Mahmut Ava’nın şehadetinin 9. sene-i devriyesinde, Toprakkale Kaymakamımız Sayın Volkan Özer ve kıymetli kurum amirlerimizle birlikte, aziz şehidimizin kabri başında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılım sağladık.
Şehitlerimizin bıraktığı bu kutsal emanetlere daima sahip çıkacağımızı bir kez daha ifade ediyor, başta Şehidimiz Mahmut Ava olmak üzere tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır ve metanet diliyorum.
Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”
Toprakkale’de Duygu Dolu Anma
Düzenlenen tören, katılımcıların şehit Mahmut Ava için ettikleri dualarla sona erdi.
Toprakkale’de gerçekleştirilen anma programı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla hafızalara kazındı.
İlginizi Çekebilir