Osmaniyespor Başkanı Mahmut Kobaner'den Şeffaflık Vurgusu
OsmaniyeOsmaniyespor Başkanı Mahmut Kobaner, kulüp yönetiminde şeffaflık ilkesine bağlı olduklarını vurguladı. Açıklamanın kimseyi hedef almadığını belirtti.
Osmaniyespor Kulübü Başkanı Mahmut Kobaner, kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yaptığı yazılı açıklamada kulübün mali durumuna ilişkin şeffaflık ilkesine bağlı kalacaklarını belirtti. Kobaner, açıklamanın hiçbir kişiyi hedef almadığını ve Osmaniyespor’un gerçek sahibinin Osmaniye halkı olduğunu vurguladı.
“Osmaniyespor halkın takımıdır”
Göreve geldikleri ilk günden bu yana şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirten Mahmut Kobaner, Osmaniyespor’un mali durumunu kamuoyuyla paylaşmalarının da bu anlayışın bir parçası olduğunu söyledi. Kobaner, “Zira Osmaniyespor’un gerçek sahibi Osmaniye halkıdır” ifadesini kullandı.
“Kimse bu açıklamadan rahatsızlık duymasın”
Açıklamanın, önceki dönem yönetimlerini hedef alma amacı taşımadığını özellikle vurgulayan Kobaner, “Hiç kimsenin şahsına, kişiliğine yönelik bir sözümüz yoktur; aksine herkesin emeğine ve katkısına saygımız sonsuzdur” dedi.
Osmaniyespor’un geçmişte zor dönemler yaşadığını, mücadeleler verildiğini ve başarılar elde edildiğini de belirtti.
“Aynı şeffaflığı bizden sonra da bekleriz”
Görevi devralırken olduğu gibi ileride görevi devredecekleri zaman da kulübün mali durumunu açıklayacaklarını belirten Kobaner, “Şeffaflık bir yönetimin sorumluluk bilincinin ve camiaya duyduğu saygının göstergesidir” dedi.
Kobaner, bu durumun camia tarafından memnuniyetle karşılanması gerektiğini dile getirdi.
“Mücadelemiz aralıksız sürecek”
Açıklamasının sonunda mevcut yönetimin çalışmalarına değinen Kobaner, “Kararlılıkla ve yılmadan kulübümüzün başarısı için çalışmalarımızı sürdürüyor; aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak adına mücadelemizi aralıksız devam ettiriyoruz”
diyerek kamuoyuna mesaj verdi.
İlginizi Çekebilir