© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniyeli Diyabet Elçileri Türkiye Genelinde İlk 15’e Girdi

Osmaniye’den Diyabet Elçisi Yarışması’na katılan öğretmen ve öğrenciler, 390 proje arasından ilk 15’e girerek ödüllendirildi.

Türkiye genelinde diyabet farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen Diyabet Elçisi Yarışması’nda Osmaniye önemli bir başarıya imza attı.

Yarışmaya Osmaniye adına katılan ekip, yüzlerce proje arasından sıyrılarak ilk 15’e girmeyi başardı.

390 Proje Arasından İlk 15’e Girdiler

Devlet Bahçeli Fen Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fatma Gökçül rehberliğinde yarışmaya katılan öğrenciler Ethem Keklikçi, Bahadır Koşaş ve Muhammet Bera Eskioğlu, toplam 390 proje arasından seçilerek “Diyabet Elçisi” unvanını almaya hak kazandı.

İl Millî Eğitim Müdürü’nden Tebrik

Elde edilen başarının ardından Osmaniye İl Millî Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğretmen ve öğrencileri makamında kabul ederek hediyelerini takdim etti.

Albak, diyabet farkındalığına katkı sağlayan bu anlamlı çalışmadan dolayı ekibi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Farkındalık Çalışmaları Takdir Topladı

Osmaniyeli ekip tarafından hazırlanan projenin, diyabetle mücadelede toplumsal bilinç oluşturma açısından önemli bir örnek teşkil ettiği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER