Osmaniye’de Şok Eylem: Tinerle Kendini Yakmak İstedi
OsmaniyeOsmaniye’de 5 yıldır dairesini alamadığını söyleyen vatandaş AVM önünde kendini yakma tehdidinde bulundu. Polis uzun süre ikna etmeye çalıştı.
Osmaniye’de bir vatandaş, 5 yıl önce bir müteahhitten satın aldığı dairenin teslim edilmediğini ileri sürerek AVM önünde dikkat çeken bir eylem gerçekleştirdi.
Elindeki tinerle kendini yakacağını söyleyen Yusuf S., uzun süre polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
“Dairemi Başkasına Satmışlar”
Edinilen bilgilere göre Yusuf S., 5 yıl önce temelden bir daire satın aldı.
Aradan geçen yıllara rağmen ne dairesini teslim alabildi ne de ödediği parayı geri aldı. Yaşadığı mağduriyeti anlatan Yusuf S., şu ifadeleri kullandı:
“Osmaniye’de bir müteahhit tarafından 5 yıldır dolandırıldım.
Parasını ödeyip temelden daire aldım, benim dairemi başkasına satmış.
Sonra başka bir yerden daire gösterdi, onu da başkasına satmış. Şimdi bana hiçbir alacağım olmadığını söylüyor.
Ne paramı veriyor ne dairemi...
İki sözleşmem ve ödeme dekontlarım var.”
Polis Uzun Süre İkna Etmeye Çalıştı
Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.
Bir aracın üzerine çıkarak sesini duyurmaya çalışan vatandaş, mağduriyetinin giderilmesini talep etti.
Polis ekipleri, vatandaşın kendine zarar vermemesi için uzun süre ikna çabasında bulundu.
İlginizi Çekebilir