© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye’de Sel ve Fırtına Riskine Dikkat

Osmaniye’de 13 Şubat Cuma günü sabah saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor. Valilik, sel ve su baskınına karşı uyardı.

Osmaniye’de yağışlar etkisini artırarak devam ederken, Osmaniye Valiliği uyarı yayımladı.

Meteoroloji verilerine göre 13 Şubat 2026 Cuma günü sabah saatlerinden itibaren kent genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yağış Sabah 05.00’te Başlayacak

Meteoroloji Osmaniye tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yağışın başlangıç zamanı 13.02.2026 saat 05.00, bitiş zamanı ise aynı gün saat 22.00 olarak açıklandı.

Yağışların yer yer kuvvetli (21-50 kg/m²) olacağı bildirildi.

Sel ve Su Baskını Riskine Dikkat

Yetkililer, Osmaniye kuvvetli yağış nedeniyle oluşabilecek risklere karşı vatandaşları uyardı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kuvvetli yağışlarla birlikte;

gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Valilikten Tedbir Çağrısı

Osmaniye hava durumu konusunda yapılan resmi açıklamada, kamuoyunun gelişmeleri takip etmesi ve gerekli önlemleri alması istendi.

Yetkililer özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafiğe çıkacak vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Osmaniye genelinde etkili olması beklenen yağışla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER