Osmaniye’de Şehitler Dualarla Anıldı
OsmaniyeOsmaniye’de geleneksel şehitler mevlit programı Mart ayında yoğun katılımla düzenlendi. Şehitler dualarla anıldı, birlik mesajları verildi.
Osmaniye’de her ayın son Cuma günü geleneksel olarak düzenlenen şehitler için mevlit programı, Mart ayında da yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Duygu dolu anların yaşandığı programda, aziz şehitler dualarla yâd edildi.
Program, Osmaniye merkezde bulunan Devlet Bahçeli Meydanı’ndaki Şehitler Anıtı önünde düzenlendi.
Osmaniye Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, geniş bir katılımla gerçekleşti.
Törene Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Katılımcılar arasında MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Alparslan Karaca da yer aldı.
Program kapsamında Mart ayında şehit olan kahramanların isimleri tek tek okunarak manevi huzurlarında dualar edildi.
Duygusal anlara sahne olan mevlit programı, katılımcıların birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
İlginizi Çekebilir