© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye’de Jandarma Alarmda: 1 Haftada 110 Olay, 105 Gözaltı

Osmaniye’de jandarma bölgesinde son bir haftada 110 asayiş olayı yaşandı. 105 şüpheli ve aranan 19 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Osmaniye genelinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen asayiş uygulamaları kapsamında son bir haftada önemli sonuçlar elde edildi.

Jandarma sorumluluk bölgesinde meydana gelen 110 asayiş olayıyla ilgili 105 şüpheli yakalandı.

8-14 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen denetim ve operasyonlarda suç ve suçlulara göz açtırılmazken, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar da hız kesmeden sürdürüldü.

Silah, Kaçak Ürün ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Yapılan arama ve kontrollerde; 2 tabanca, 2 av tüfeği, 500 bin adet doldurulmamış makaron, 500 paket kaçak sigara ile 3 gram bonzai ele geçirildi.

Ele geçirilen suç unsurlarına el konulurken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Aranan 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalarda; ifadeye yönelik aranması bulunan 7 kişi, 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 kişi, 5-10 yıl arası cezası bulunan 3 kişi ve 10 yıl üzeri cezası bulunan 1 kişi olmak üzere toplam 19 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Kadirli’de Tombala Baskını: 33 Kişiye Ceza

Umuma açık yer denetimleri kapsamında 13 Aralık günü Kadirli ilçesinde faaliyet gösteren bir iş yerinin depo bölümünde tombala oyunu oynatıldığı tespit edildi.

Kumar oynadığı belirlenen 33 kişiye, kişi başı 9 bin 375 TL olmak üzere toplam 309 bin 375 TL idari para cezası uygulandı.

Kasten Öldürme Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu, “kasten öldürme” suçundan 20 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.C.K. yakalanarak işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER