© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye’de Çevreye Ateş Açan Şahıslar Tutuklandı

Osmaniye’de sosyal medyada gündem olan çevreye ateş açma olayında iki şüpheli polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı. Emniyet olayla ilgili detayları paylaştı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 17 Ocak 2026 tarihinde Kurtuluş Mahallesi 7003 Sokak üzerinde bulunan Şehit Piyade Er Yusuf Özdemir Parkı çevresinde ateşli silah kullanıldığı belirlendi.

Olayın sosyal medya platformlarında paylaşılması üzerine ekipler inceleme başlattı.

Bir Kişi Yaralandı, Araçlar Zarar Gördü

Yapılan tespitlerde, E.Ç. isimli bir şahsın ikametinde bulunduğu sırada ateş edilmesi sonucu yaralandığı, ayrıca çevrede park halinde bulunan bazı araçların da zarar gördüğü öğrenildi.

İki Şüpheli Tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirdikleri belirlenen Z.B. ve Y.G. isimli iki şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Emniyetten Kararlılık Mesajı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER