© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye’de 31 kilo 50 gram Skunk maddesi yakalandı

Osmaniye’de narkotik polisin otoyol üzerinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda, bir TIR’dan 31 kilo 50 gram Skunk maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü Tuncay K. tutuklandı.

Osmaniye’de narkotik polisin otoyol üzerinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda, bir TIR’dan 31 kilo 50 gram Skunk maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücü Tuncay K. tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep İstihbarat Şube Müdürlüğü ile birlikte uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.



Bu kapsamda, Diyarbakır’dan temin edilen yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Adana’ya götürebileceği bilgisi üzerine E90 otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisi önünde ki noktada, şüpheli araç ve şahıslara yönelik uygulama yapıldı.



Ekiplerce durdurulan TIR’da narkotik detektör köpeği ile birlikte yapılan aramada, valiz içerisine konulmuş poşetlere sarılı paketler halinde 31 kilo 50 gram Skunk maddesi ele geçirildi.



Gözaltına alınan sürücü Tuncay K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti suçundan tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER