© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye Kulübü Kocaeli’de Büyük Balık Ödülü Kazandı

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinden Surfcasting şampiyonu çıktı! Kocaeli Uzunkum Sahili’nde düzenlenen yarışmada kulüp, “En Büyük Balık Ödülü”nü kazandı.

Kocaeli Uzunkum Sahili’nde 6-7-8-9 Kasım tarihlerinde düzenlenen 8. Surfcasting Yarışmasında şampiyon, Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinden çıktı.

Yarışmada Osmaniye Surfcasting Balık ve Spor Kulübü, **“En Büyük Balık Ödülü”**nü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Yarışmaya 212 Sporcu Katıldı

8 ülkeden ve 18 ilden toplam 212 yarışmacının mücadele ettiği organizasyonda, Osmaniye Surfcasting Balık ve Spor Kulübü büyük bir performans sergiledi.

Kulüp Başkanı Özgür Göktürk, “Bu başarı sabrın, inancın ve azmin eseridir.

Büyük Balık Ödülünü kazandıran Başkan Yardımcımız Resul Ilgaz Karaboyun ve Taylan Abiç’e, ayrıca yarışan tüm sporcularımıza gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Osmaniye’nin Azmi ve Birliği Ödülle Taçlandı

Göktürk, ödülün sadece bir kupa olmadığını, Osmaniye’nin azminin, kardeşliğinin ve birlikte başarmanın simgesi olduğunu belirtti.

Kulüp üyeleri Erkan Saraç, Muhammet Dindar, Yüksel Aydemir, Yahya Kılınç, Şaziye Avcı Kılınç ve Mehmet Yıkılmaz da yarışta gösterdikleri performansla başarıya katkı sağladı.

Organizasyona Katkı Sunanlara Teşekkür

Organizasyona ev sahipliği yapan KSC Başkanı Kadir Cihan Pestil, yönetimi, sponsorlar ve emeği geçen herkese teşekkür eden Göktürk, “Deniz, dostluk, rüzgâr ve azim; biz ise bu tutkunun kalbiyiz.

Osmaniye Surfcasting olarak gururluyuz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER