© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Personelle Kahvaltıda Buluştu

Osmaniye İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Rahime Hatun Merkez Amirliği personeliyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Samimi ortam ve güzel sohbetlerle gerçekleşen etkinlik, ildeki personel mutluluğunu bir kez daha gösterdi.

Osmaniye’de İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Rahime Hatun Merkez Amirliği’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde personel ile bir araya geldi.

Etkinlik, il emniyet biriminde çalışanlar arasında samimi bir ortamın oluşmasını sağladı.

Personelin Misafirperverliği Dikkat Çekti

Rahime Hatun Merkez Amirliği personeli, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva’yı kahvaltıda ağırlayarak misafir etti.

Sarıbuva, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çalışma ortamları her ne kadar ideal olmasa da Rahime Hatun Merkez Amirliği personelinin samimi misafirperverliği beni gerçekten etkiledi.

Kahvaltıda bir araya gelip güzel bir sohbetimiz oldu” dedi.

Mutluluk Paylaşımı ve Hizmet Bereketi

Sarıbuva, Osmaniye’nin Türkiye genelinde personel memnuniyeti açısından en mutlu illerden biri olarak anılmasını dile getirerek, bu durumun sevinçlerini artırdığını belirtti.

Sarıbuva, sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah bu güzel ortamı, mutluluğumuzu ve hizmetlerimizin bereketini daim kılsın.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER