Osmaniye İbrahim Çenet Zorkun’da Muhtarlarla Yatırımları Görüştü
OsmaniyeOsmaniye’de Başkan İbrahim Çenet, muhtarlarla Zorkun’da bir araya gelerek yatırımları değerlendirdi ve kent için yeni proje müjdeleri verdi.
Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, merkez mahalle muhtarlarıyla Zorkun Yaylası’nda düzenlenen geniş kapsamlı istişare toplantısında bir araya geldi.
Toplantıda, kent genelinde sürdürülen yatırımlar, tamamlanan projeler ve planlanan çalışmalar ayrıntılı şekilde değerlendirildi.
Zorkun’da yatırım seferberliği anlatıldı
Amanos Dağları’nın 1650 rakımındaki Zorkun Yaylası’nda gerçekleşen toplantıda Başkan Çenet, rezerv alanlarında yürütülen projelerden asfalt seferberliğine kadar birçok çalışmaya değindi.
Osmaniye Belediyesi tarafından başlatılan yatırım hamlesinin hız kesmeden devam ettiğini belirtti.
Aile Yaşam Merkezi ve ulaşımda yeni müjdeler
Başkan Çenet, mahallelerde planlanan projelere ilişkin bilgi verirken, yeni Aile Yaşam Merkezi, artırılan yeşil alanlar ve kent içi ulaşımda devreye alınacak belediye otobüsleri gibi önemli gelişmeleri muhtarlarla paylaştı.
“Ev ödevimizi masada da sahada da yapıyoruz”
“Osmaniye’mizi güzelleştirelim, dönüştürelim istiyoruz” diyen Başkan İbrahim Çenet, belediye yönetimindeki disiplinli çalışma anlayışını şu sözlerle anlattı:
“Biz işin başında duran bir yönetimiz.
Ev ödevlerimizi hem masada hem sahada yapıyoruz.
Belediyeyi devraldığımızda bütçe disiplininin zorunlu olduğunu biliyorduk.
Bu anlayışla iki ayrı bütçe hazırladık ve kısa sürede borcu olmayan bir belediye konumuna geldik.
Osmaniye deprem yaşamış bir şehir; özellikle su, kanalizasyon ve yol taleplerine hızlı çözümler üretiyoruz.”
Şenlik Tepesi yatırımları incelendi
Toplantı sonrası Başkan Çenet ve muhtarlar, Zorkun Şenlik Tepesi’nde devam eden yatırımları yerinde inceledi.
Yürüyüş yolları, araç yolları, kaldırımlar, spor alanları, kitap kafe ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu projelerin bölgeyi baştan sona yenileyeceği ifade edildi.
İlginizi Çekebilir