© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye Barosu, Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasını Duyurdu

13 Mayıs ile 14 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvaya katılım için son tarih 8 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

13 Mayıs ile 14 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvaya katılım için son tarih 8 Mayıs 2024 olarak belirlendi. Turnuvaya başvuracak takımların, belirli kurallara ve şartlara uymaları gerekiyor.

Öncelikle, başvuru süreci 8 Mayıs 2024 saat 17:00'de sona erecek ve takımların temsilcileri, gerekli evrakları tek bir PDF dosyası halinde kurumlararasi@gmail.com adresine iletmeleri gerekecek.

Turnuvaya katılacak takımların sayısı 32 ile sınırlı olup, bu kontenjan dolduktan sonra yapılan başvurular yedek başvuru olarak değerlendirilecek.

Başvuru sürecinde eksiklikler tespit edilen takımlara 24 saat süre verilecek ve bu süre içinde eksikliklerin giderilmemesi halinde başvuruları reddedilecek.

Müsabaka sistemi ise grup aşaması ve final aşaması olarak planlanmış durumda. Grup aşamasında, 8 grupta toplam 32 takım yer alacak ve maçlar tek devre lig usulüne göre oynanacak.

Gruplarını birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımlar final aşamasına yükselecekler.

Final aşamasında ise, son 16, çeyrek final, yarı final, üçüncülük müsabakası ve final müsabakaları gerçekleşecek.

Bu aşamalarda eşleşmeler belirli kurallara göre yapılacak ve kazanan takımlar bir üst tura yükselecekler.

Tüm maçlar, Çenet Kardeşler Spor Tesislerinde (Fakıuşağı) gerçekleştirilecek ve turnuvaya ilişkin tüm duyurular ile karşılaşma sonuçları, puan durumları gibi bilgilere @kurumlararasi Instagram adresinden erişilebilecek.

Takımların, turnuva şartnamesini detaylıca okumaları önemle vurgulanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER