© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

OBADER, Görev Yeri Değişen Osmaniyeli Kaymakamları Açıkladı

OBADER, son yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile görev yerleri değişen Osmaniyeli mülki idare amirlerini duyurdu. Yapılan açıklamada, hemşehrilerine yeni görevlerinde başarılar dilendi.

Osmaniyeli Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (OBADER), 28 Mayıs 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atamaları Hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı ile görev yerleri değişen Osmaniyeli kaymakamları kamuoyuna duyurdu.

OBADER, açıklamasında yeni atamaların Osmaniye’ye gurur verdiğini belirterek, hemşehrilerine başarı dileklerini iletti.

Osmaniyeli dört kaymakamın yeri değişti

OBADER'in duyurduğu atamalar şu şekilde:

Van Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, Ankara Kalecik Kaymakamlığına atandı.

Erzincan Kemah Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, Van Saray Kaymakamlığına atandı.

Hakkari Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Muğla Köyceğiz Kaymakamlığına atandı.

Elazığ Ağın Kaymakamı Furkan Taha Türkmenoğlu, Van Muradiye Kaymakamlığına atandı.

OBADER'den kutlama mesajı

Platformdan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“28/5/2025 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atamalarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı ile değerli hemşehrilerimiz yeni görev yerlerine atanmıştır.

Mülki idare amiri kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olması temennisiyle, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER