KYK Erkek Yurdu’nda Manevi Sohbet
OsmaniyeOsmaniye Cebeli Bereket KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen “Manevi Birlik ve Gençlik Sohbeti” programında İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan, gençlerle inanç ve hayat üzerine sohbet etti.
Osmaniye Cebeli Bereket KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda gençlerin manevi gelişimine katkı sağlamak ve onları geleceğe daha bilinçli hazırlamak amacıyla “Manevi Birlik ve Gençlik Sohbeti” programı düzenlendi.
Gençlerle İnanç ve Hayat Üzerine Samimi Sohbet
Programa İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan katıldı. Manevi danışmanların da eşlik ettiği etkinlikte, öğrencilerle gençlik, inanç ve hayatın anlamı üzerine derin bir sohbet gerçekleştirildi.
Bucan, gençlere inanç bilincinin önemini vurgularken, gençlik döneminin verimli geçirilmesi gerektiğine dikkat çekti.
Filistin Duvarı’na Ziyaret ve Dua
Programın ardından İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan, yurt bahçesinde yer alan Filistin Duvarı’nı ziyaret etti.
Burada duygu ve düşüncelerini kaleme alan Bucan, Filistin, Myanmar, Doğu Türkistan ve dünyanın farklı bölgelerinde zulüm gören mazlumlar için dua etti.
Samimi Atmosferde Gençlerle Buluşma
Sıcak ve içten bir ortamda gerçekleşen buluşmada öğrenciler, merak ettikleri konular hakkında sorular yönelterek fikir alışverişinde bulundu.
Program, yapılan ikramların ardından sona erdi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, manevi birlik, dostluk ve muhabbet duygularını pekiştirdi.
İlginizi Çekebilir