İYİ Parti Osmaniye Teşkilatından Medya Gazete’ye Ziyaret
OsmaniyeİYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç ve beraberindeki heyet, Medya Gazete'yi ziyaret ederek yerel gündem ve medya-siyaset ilişkisi üzerine değerlendirmelerde bulundu.
İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülüce ve parti yönetim kurulu üyeleri Mehmet Yalçıner ile Halil Ünlü, Medya Gazete ofisini ziyaret etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, hem güncel gelişmeler hem de yerel siyaset masaya yatırıldı.
Medya ve Siyaset Arasında Etkili Diyalog
Medya Gazete İmtiyaz Sahibi İlyas Sabancı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, siyaset ile medya arasındaki etkileşim ve iletişimin önemi üzerinde duruldu.
Taraflar, yerel basının kamuoyunun bilgilendirilmesindeki rolünü vurgularken, daha güçlü bir iletişim ortamı oluşturulması yönünde fikir birliğine vardı.
Karşılıklı Temennilerle Son Buldu
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dileklerinin ifade edilmesiyle sona erdi.
Gerçekleştirilen buluşma, siyasetin ve basının Osmaniye’nin gelişiminde ortak paydada buluşabileceğini bir kez daha gösterdi.
İlginizi Çekebilir