© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Hasta ve hasta yakınları ile iletişim eğitimi verildi

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde, hasta ve hasta yakınları ile doğru ve etkili iletişim  yöntemleri konusunda eğitim gerçekleştirildi.

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde, hasta ve hasta yakınları ile doğru ve etkili iletişim  yöntemleri konusunda eğitim gerçekleştirildi.

Osmaniye devlet Hastanesi bünyesindeki kalite birimi tarafından, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini artırmak amacı ile, doğrudan iletişim kuran hasta karşılama ve yönlendirme başta olmak üzere personele eğitim verildi.

Devlet hastanesinde hasta kayıt ve kabul, Poliklinikler, yoğun bakım, servisler ve kurumdaki diğer alanlarda görev yapan personellere, “Sağlık hizmetlerinde doğru ve etkili iletişim yöntemleri” konulu hizmet içi eğitimler verildi.

Osmaniye devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen eğitim programında Kalite Direktörü Gökmen Deniz Duman tarafından verilen eğitimlerde; iletişimde beden dilinin önemi, empati yapma yeteneğinin geliştirilmesi, iletişim kurmakta zorlanan bireylerle iletişim kurma yöntemleri gibi konulara vurgu yapıldı.

Osmaniye Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Şahin ve Müdür Yardımcısı Hakan Eskioğlu ise, doğru ve etkili iletişimin daha kaliteli hizmet sunumunda en önemli etken olduğunu vurgulayarak, uyulması ve yapılması gereken iş ve işlemler açısından önerilerde bulundu.



(Haber: Ayşe Geldi)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER