Giresun Cup’ta Osmaniyeli Sporculardan İki Büyük Derece
OsmaniyeGiresun Cup Kick Boks Turnuvası'nda Osmaniyeli sporcular Ahmet İdgü ve Hayrunnisa Kurt büyük başarılar elde etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tebrik mesajı yayımladı.
28 Haziran 2025’te Giresun’un Bulancak ilçesinde düzenlenen “Giresun Cup – Kick Boks Altın Kemer Turnuvası”na katılan Osmaniyeli sporcular, turnuvaya damga vurdu.
89 kg kategorisinde ringe çıkan Ahmet İdgü, turnuva boyunca sergilediği üstün performansla tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kemerini Osmaniye'ye kazandırdı.
Hayrunnisa Kurt’tan Gümüş Madalya
56 kg kategorisinde mücadele eden bir diğer başarılı sporcu Hayrunnisa Kurt, final müsabakasında güçlü rakibine karşı gösterdiği performansla ikincilik kürsüsüne çıkarak büyük bir başarı elde etti.
Antrenör Hakan Kadıoğlu’na Teşekkür
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, turnuva sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Sporcularımızın bu önemli başarısında büyük emeği olan antrenörümüz Hakan Kadıoğlu’nu da gönülden tebrik ediyor, kendisine ve tüm ekibimize başarılarının devamını diliyoruz.”
İlginizi Çekebilir