Düziçi Yarbaşı’nda Yangın Mağduruna Belediye Sahip Çıktı
OsmaniyeDüziçi Yarbaşı’nda evi yanan Elmas Güzel'e belediye destek oldu. Yarbaşı Belediyesi, mağduriyetin giderilmesi için tüm imkânlarını seferber etti.
Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı beldesinde meydana gelen yangın sonrası, evi tamamen zarar gören Elmas Güzel’in yardımına belediye ve devlet yetkilileri koştu.
Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy’un öncülüğünde yapılan ziyarete, Düziçi Kaymakamı Kadir Yurdagül, AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, Emniyet Müdürü Mustafa Kara ve Jandarma
Komutanı Üsteğmen Özkan Çakmakçı da katıldı.
Mağduriyetin giderilmesi için çalışma başlatıldı
Yangının ardından Elmas Güzel’in evinde yapılan incelemeler sonrası açıklama yapan Yarbaşı Belediyesi, mağdur ailenin yalnız bırakılmayacağını belirtti.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Yangının ardından mağduriyetin en kısa sürede giderilmesi, ailenin ihtiyaçlarının karşılanması ve yaraların sarılması adına gerekli tüm çalışmalar başlatılmış olup, Yarbaşı Belediyesi olarak sürecin her
aşamasında Elmas ablamızın ve ailesinin yanında olmaya devam edeceğiz.”
Yarbaşı Belediyesi süreci yakından takip ediyor
Başkan Ökkeş Aksoy’un bizzat ilgilendiği süreçte, hem evin yeniden inşa edilmesi hem de geçici ihtiyaçların karşılanması için belediye kaynaklarının devreye sokulduğu bildirildi.
Bölge halkı, bu duyarlılık karşısında memnuniyetlerini dile getirdi.
İlginizi Çekebilir