© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

CHP Heyeti Toprakkale’de Esnafla Buluştu

CHP Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer, Toprakkale ilçesinde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer, Osmaniye’nin Toprakkale ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette CHP Osmaniye İl Başkanı Mutlu Yavuzer de yer aldı.

İlçe binası ve esnaf ziyaretiyle başladı

CHP heyeti, programına ilk olarak CHP Toprakkale İlçe Başkanlığı binasında partililerle bir araya gelerek başladı.

Buradaki görüşmelerin ardından milletvekilleri ilçe genelinde esnaf ziyaretleri yaparak bölge halkının sorunlarını dinledi.

İlçe Başkanı Odabaşı’ndan teşekkür mesajı

Toprakkale İlçe Başkanı Abdurrahman Odabaşı, CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletvekillerimize ve Osmaniye İl Başkanımıza çok teşekkür ediyor, ayaklarına sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER