© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

CHP Gölge Kabine Bakanları Osmaniye’de

Osmaniye’de CHP Gölge Kabine Bakanları il örgütüyle buluştu. Mutlu Yavuzer, birlik, umut ve halktan yana siyaset mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin CHP Osmaniye İl Teşkilatı, CHP Genel Merkezi’nden gelen CHP Gölge Kabine üyelerini Osmaniye’de ağırladı. Ziyaret kapsamında parti örgütüyle yapılan toplantıda dayanışma ve ortak mücadele vurgusu öne çıktı.

CHP Gölge Kabine Osmaniye’de İl Örgütüyle Buluştu

CHP Gölge Kabine Bakanları Bihlul Tamaylıgil, Aylin Nazlıaka, Ayşe Sibel Yankıömeroğlu ve Kayihan Pala, Osmaniye İl Örgütü ile bir araya gelerek kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

Mutlu Yavuzer: Birlik ve Beraberlikle Güçleneceğiz

CHP Osmaniye İl Başkanı Mutlu Yavuzer, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet Halk Partisi Gölge Kabine Bakanlarımız Osmaniye’mizde. İl örgütümüzle birlikte dayanışmayı, ortak aklı ve mücadele kararlılığını büyüttük.

Halktan yana, çözüm üreten siyaseti Osmaniye’de daha da güçlendirmeye kararlıyız.”

Osmaniye’nin Sorunları Yerinde Tespit Edilecek

Yavuzer, gölge kabine üyelerinin Osmaniye’de halkla bir araya geleceğini belirterek, kentin sorunlarının sahada tespit edileceğini ve çözüm yollarının birlikte konuşulacağını ifade etti.

Açıklamasında, “Umudu büyütmek ve halkın iktidarını kurmak için sahadayız” sözlerine yer verdi.

Özgür Özel’in Osmaniye Ziyareti Müjdesi

CHP İl Başkanı Yavuzer ayrıca, Genel Başkan Özgür Özel’in “ikinci memleketi” olarak nitelendirdiği Osmaniye’ye geleceğini müjdeleyerek, parti örgütünün bu süreçte yoğun bir saha çalışması yürüteceğini kaydetti.

Kadın Kolları da Toplantıda Yer Aldı

Toplantıya CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya Gedik de katılarak parti örgütüyle görüş alışverişinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER