Belediyeden Çağrı: “Çekin, Yazın, Gönderin; Birlikte Çözelim”
OsmaniyeOsmaniye Toprakkale Belediyesi, WhatsApp ihbar ve öneri hattını yeniden paylaştı. Başkan Bekirhan Uyutmaz, sorunları birlikte çözelim dedi.
Toprakkale Belediyesi, vatandaşların sorun ve taleplerini daha hızlı çözüme kavuşturmak amacıyla kurduğu WhatsApp ihbar hattını yeniden hatırlattı.
Belediye, yaptığı paylaşımla ilçe sakinlerine “Çekin, yazın, gönderin; birlikte çözelim” çağrısında bulundu.
Göreve Geldiği Günden Bu Yana Katılımcı Yönetim Vurgusu
Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, göreve geldiği günden bu yana sorunların masa başında değil, vatandaşlarla birlikte çözüleceğini vurguluyor.
Bu anlayış doğrultusunda hayata geçirilen Toprakkale Belediyesi ihbar hattı, ilçe genelinde aktif olarak kullanılmaya devam ediyor.
WhatsApp Üzerinden İhbar ve Öneri İmkânı
Belediye tarafından kurulan kurumsal WhatsApp hattı sayesinde vatandaşlar; altyapı, çevre, temizlik, yol ve diğer belediye hizmetleriyle ilgili sorunlarını fotoğraf veya mesaj yoluyla doğrudan iletebiliyor.
“Birlikte Yöneteceğiz” Mesajı Yenilendi
Toprakkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Birlikte yöneteceğiz.
WhatsApp ihbar ve öneri hattımıza çekin, yazın, gönderin.
Birlikte çözelim.”
İhbar ve Öneri Hattı Bilgileri
Vatandaşlar, WhatsApp ihbar hattı üzerinden belediyeye kolayca ulaşabiliyor:
WhatsApp İhbar ve Öneri Hattı:
? 0501 633 80 80
İlginizi Çekebilir