Atatürk’ün Osmaniye’ye Gelişinin 101. Yılı Kutlanıyor
OsmaniyeOsmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Atatürk’ün Osmaniye’ye gelişinin 101. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda bağımsızlık mücadelesine ve Anadolu insanına vurgu yaptı.
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Osmaniye’ye gelişinin 101. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletimizin bağımsızlık mücadelesine ve Atatürk’ün Anadolu insanına duyduğu güvene dikkat çekti.
Vali Yılmaz, Atatürk’ün Osmaniye ziyaretinin sadece bir tarihsel olay olmadığını, aynı zamanda milletle kurulan güçlü bağın en anlamlı göstergelerinden biri olduğunu vurguladı.
Milletin varoluş mücadelesine liderlik eden bir önder
Vali Yılmaz mesajında, esareti asla kabul etmeyen Türk milletinin bağımsızlık mücadelesine önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Osmaniye’yi teşrif ederek kente büyük bir onur verdiğini ifade etti.
Atatürk’ün, Osmaniyeliler tarafından coşku ve sevgiyle karşılandığını hatırlatan Yılmaz, bu buluşmanın halk ile lider arasındaki güçlü bağın bir yansıması olduğunu belirtti.
Anadolu insanıyla kucaklaşan bir lider
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cephede ordusunun en önünde olduğu gibi, barış zamanında da milletinin yanında yer aldığını vurgulayan Vali Yılmaz, Atatürk’ün ülkenin kalkınması için emek veren Anadolu insanını her zaman takdir ettiğini ve onurlandırdığını dile getirdi.
“Millete efendilik yoktur, hizmet vardır” anlayışıyla çalışıyoruz
Vali Yılmaz, Atatürk’ün “Millete efendilik etmek yoktur, hizmet etmek vardır” sözünü rehber edindiklerini belirterek, Osmaniye halkını daha mutlu, huzurlu ve müreffeh kılmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.
Şehitler rahmetle, gaziler minnetle anıldı
Mesajının sonunda Vali Yılmaz, aziz şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andığını belirterek tüm Osmaniyelilere sevgi ve saygılarını iletti.
İlginizi Çekebilir